Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKarakeçiliManşet

Karakeçili Belediyesinden Şehit Ailesine Destek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Belediyesi, FETÖ’nün darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına şehit olan özel harekat polisi Alparslan Yazıcı’nın eşine arsa bağışında bulundu.

 

EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR

Karakeçili Belediyesi Tapu Müdürlüğünde düzenlenen törende, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, şehidin eşi Ayşegül Yılmaz Yazıcı’ya arsanın tapusunu takdim etti. Başkan Özçelik, burada yaptığı konuşmada, Türkiyeyi bölüp parçalamaya çalışan dış güçlerin ve onların maşası olan içerideki vatan hainlerinin emellerine ulaşamayacaklarını söyledi. Milletin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu sürece, ona kimsenin boyun eğdiremeyeceğini dile getiren Özçelik, “Bizler Karakeçililer olarak şehitlerimizin yanındayız. Vatanın birlik ve bütünlüğü için milletin huzur ve güvenliği için şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x