Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKarakeçiliManşetSpor

Karakeçili ve Hacılar yeşil sahalarda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Belediyespor ve Hacılar Belediyespor yeşil sahalara yeniden döndü.  
İlk haftayı kayıp geçtiler
Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik ve Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık’ın destekleriyle iki ekip de yeşil sahalara yeniden döndü. 2. Amatör Küme’de mücadele eden ekipler ilk hafta müsabakalarını geride bıraktı. Karakeçili Belediyespor ilk maçında Delicespor’a 2-0 mağlup olurken, Hacılar Belediyespor ise Aşağı Mahmutlarspor’a 5-2 mağlup oldu. Ancak iki kulüpte 1. Amatör Küme’ye yükselecek ekipler arasında favori olarak gösteriliyor.
Tüm gayreti göstereceğiz
İlçede sporun gelişmesi adına Karakeçili Belediyespor’un yeniden yeşil sahalara dönmesinin önemli katkıları olacağını ifade eden Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, “Futbol ülkemizde en çok rağbet gören spor dalı. İlçemizin futbol organizasyonlarına katılması, çocuklarımız ve gençlerimiz için önemli bir gelişmedir. Çocuklarımızın spora teşvik edilmesi noktasında elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.
Genç nüfusu spora kazandıracağız
Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık ise, “Hacılar Belediyespor’un yeniden yeşil sahalara dönmesi bizleri çok mutlu etti. Beldemizde genç nüfus oldukça fazla. Yetenekli gençlerimizi futbola kazandırmak, başarılı sporcular yetiştirmek ve sporu teşvik etmek en büyük sorumluluklarımızdan bir tanesidir. Bunu sağlamak için bu adımı attık. İnşallah arkası gelecek” dedi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mesut bozkurt
mesut bozkurt
18 Haziran 2014 18:59

çerikli gibi büyük birkasabanın neden bir futbol takımı yok lütfen bunu haber yapın sayın editör bey

ismini vermek istemeyen adam
ismini vermek istemeyen adam
7 Haziran 2014 19:02

kırıkkale atatürk anadolu sağlık meslek lisesi olarak kırıkkale nike halısaha liginde 1. olduk pazartesi çoruma gidecez kırıkkaleyi temsil etmek için ama bir tek haber bile yok

Haber71.Net Editor
Yönetici
Reply to  ismini vermek istemeyen adam
7 Haziran 2014 19:46

Sayın kullanıcı,
Siz eğer bize bilgi, belge vs. vermediğiniz sürece bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Dökümanları ile [email protected]‘e bilgileri gönderin haberinizi yapalım.

Başa dön tuşu