ManşetYahşihan

Yama… yama… yama…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KARAYOLLARI YAHŞİHAN’I UNUTTU, BÜYÜYEN İLÇENİN YOLLARI KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ
Büyüyen Yahşihan’ın Karayolları sorumluluğundaki yolları büyük tepki topluyor. Karayolları 44. Şube Şefliği sorumluluğunda olan ve köstebek yuvasına dönen yollar Yahşihan’ın büyüyüşüne gölge düşürüyor.
İlçe büyüyor ama…
Son yıllarda yatırım ve hizmetlerle Kırıkkale’nin en büyük ilçesi haline gelen Yahşihan İlçesi’nin büyüyüşü sürüyor. Belediyenin yatırımcıları teşvik etmesi, Yenişehir bölgesinin sosyal ve kültürel yatırımlarla renklenmesi ve kamu yatırımları ile kimlik kazanan Yahşihan İlçesi merkez ve çevre yollarının durumu ise tam tersi görüntü yaratıyor. Özellikle ilçe merkezinden geçen ana caddenin durumu içler acısı.
Büyük çukurlar oluştu
Yağışlı hava ile yolların durumu daha da ön plana çıktı. Köstebek yuvası haline gelen yollarda büyük çukurlar ve yama üstüne yapılan yamaların bozulması Yahşihan’ın büyüyüşüne gölge düşürüyor. İlçe halkının büyük tepkisini toplayan yolların durumu, yatırımcılar için de caydırıcı nitelik taşıyor.
İlçe halkı tepkili
Karayolları 44. Şube Şefliği sorumluluğunda olan yollarda herhangi bir çalışma yapılmaması ilçe halkını çileden çıkarıyor. Şube şefliğinin belediyenin taleplerine rağmen çalışma yapmadığı öğrenilirken, yolların içler acısı durumu Yahşihan’ın kimliğine zarar vermeye devam ediyor. İlçe halkı yolların iyileştirilmesi ve yama üzerine yama çalışması yapmak yerine yolların yenilenmesi gerektiğini ifade ettiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
3 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
duyarlı vatandaş
3 Haziran 2014 16:33

Allah Rızası İçin yetkililere Kırıkkalenin yollarını düzeltin özellikler yuvaya giderken her yerde logar ızgarası yeter artık şu seçim vaatlerini yerine geitirin yeter artık

YAZAR
YAZAR
2 Haziran 2014 12:39

Yahşihanda keçi yollları var. arabalar oraları araç yolu sanıp geçtikçe araç yolu olmuş…

Başa dön tuşu