Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Karakeçili

Karakeçili’de 23 Nisan Coşkusu

Karakeçili Kaymakamı Ahmet Nuri DEMİR, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Karakeçili Kaymakamı Ahmet Nuri DEMİR, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

GENİŞ KATILIM

İlçe Münir Karaloğlu stadında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 102. yıl dönümü kutlamalarına Kaymakam Ahmet Nuri Demir’in yanı sıra Belediye Başkanı, İl Milli Eğitim Müdürü, Kurum Amirleri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra törene katılan İl Milli Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu tarafından günün anlam ve önemine ilişkin açılış konuşmasının akabinde öğrencilerin gerçekleştirdiği müzikli gösteriler, şiirlerin okunması ile resim ve şiir  dalında dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x