Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Karakeçili

Karakeçili’de hayat felç oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde şiddetli yağış ve dolu yaşamı olumsuz etkiledi. Yarım saat süren gök gürültülü sağanak, nedeniyle çok sayıda kişi araçlarıyla yollarda mahsur kaldı, bazı bölgelerde ise ev ve iş yerlerini su bastı.

YOLLAR VE ALT YAPI ZARAR GÖRDÜ
Karakeçili ilçesinde geçtiğimiz gün yarım saat süren gök gürültülü sağanak, nedeniyle çok sayıda kişi araçlarıyla yollarda mahsur kaldı, bazı bölgelerde ise ev ve iş yerlerini su bastı. İlçe içerisindeki yollar ve alt yapı zarar gördü. Karakeçili çayı yatağından taşarak ekili alanlara zarar verdi. Sağanak yağışın verdiği zararı tespit etmek üzere ekipler hasar tespit çalışmalarına başladı.

İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
Yağış nedeniyle evlerini su basan hane halkı zor anlar yaşadı. Ürünleri sel suları altında kalan çiftçiler de, yetkililerden yardım yardım bekliyor. Yağan yağmur sonrası bir araç ve iki kişi araçlarında mahsur kaldı. Yol güzergâhı üzerinde bulunan istinat duvarı sonucu, bir zirai traktör ciddi manada hasar gördü.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x