Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Karakeçili

Karakeçili’de TOKİ inşaatı bitmek üzere

Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Yeşilevler Mahallesi'nde yapımına devam edilen 132 konutluk projenin kaba inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye Başkanı Veysel Aydemir, Yeşilevler Mahallesi’nde yapımına devam edilen 132 konutluk projenin kaba inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

Veysel AYDEMİR - Kırıkkale Karakeçili Belediye Başkanı Projeleri | Başkan ProfilTOKİ konutlarının ilçenin mesken sorununa çözüm olacağını aktaran Aydemir, şöyle konuştu: “Vatandaşlarımızdan gelen yoğun istek üzerine, ikinci etap içinde müracaatımızı yaptık. İnşallah bu konutlarda yapılır. İlçemizi bu yıl doğal gazla da buluşturduk. Yaklaşık 200’ün üzerinde haneye doğal gaz verildi. 2024 yılında da konutların doğalgaz bağlantıları devam edecek. İlçemiz içerisinden geçen derenin de ıslah çalışması devam ediyor. Tarihi Çeşnigir Köprüsü yanında Türkiye Şeker Fabrikaları’ndan aldığımız arsaları ve merkezde Toprak Mahsuller Ofisi’nden aldığımız idari bina, depo ve lojmanları da belediyemize kazandırdık.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x