Siyaset

Karakuş’tan Yapı Denetim Tepkisi!

Demokrasi ve Atılım Partisi Kırıkkale İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, Samsun Bulvarı üzerinde yapımı devam eden bazı inşaat çalışmalarına tepki gösterdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrasi ve Atılım Partisi Kırıkkale İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, Samsun Bulvarı üzerinde yapımı devam eden bazı inşaat çalışmalarına tepki gösterdi. Karakuş, “Bölgede bulunan yapıda korozyon riski varken, ayrıca o dönemden günümüze mevzuatlar değişmişken, tadilat ruhsatı verilerek, o dönemde ki mevzuata mütevellit yapı denetimsiz olarak devam etmekte” dedi.

BU DURUMA SESSİZ KALINMAMALI 
Karakuş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Şehrimizde seçim havasına girilmişken, fırsattan istifade kent suçları işlenmeye devam etmektedir. Ülke olarak yıkıcı bir deprem yaşamış ve hâlâ etkisini atlatamamışken, şehrimizde yaklaşık 20 yıldır atıl vaziyette bulunan bir yapı ile ilgili verilen karar bizleri derinden endişelendirmiştir. Samsun Bulvarı üzerinde olan ve “Bölge Trafik” olarak bilinen bölgede bulunan yapıda korozyon riski varken, ayrıca o dönemden günümüze mevzuatlar değişmişken, tadilat ruhsatı verilerek, o dönemde ki mevzuata mütevellit yapı denetimsiz olarak inşasına devam etmektedir. Bu akla ziyan durumu kamuoyuna sunuyor, belediyemizden bir açıklama bekliyoruz. DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı olarak konunun takipçisi olacağımızı ve vatandaşlarımızın hayatlarının riske atılmasına müsaade etmeyeceğimizi bildiriyoruz” dedi.

Haber: Burak Çalışkan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x