2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Kardeşçe Yaşanır Bir Türkiye İstiyoruz

‘Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin İl Başkanları bugün gazetemiz ve internet sitemizin imtiyaz sahibi Ragıp Cihat Mencet’i ziyaret ettiler. Ziyarette İl Başkanları “. Millet ittifakı olarak her platformda, her ortamda kardeşçe yaşanır bir Türkiye istiyoruz” dediler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin İl Başkanları bugün gazetemiz ve internet sitemizin imtiyaz sahibi Ragıp Cihat Mencet’i ziyaret ettiler. Ziyarette İl Başkanları “. Millet ittifakı olarak her platformda, her ortamda kardeşçe yaşanır bir Türkiye istiyoruz” dediler.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Millet İttifakını oluşturan CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, Demokrat Parti İl Başkanı Tolga Ersan, Deva Partisi İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Kuzucu ve Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Korkmaz bugün gazetemiz ve internet sitemizin imtiyaz sahibi Ragıp Cihat Mencet’i ziyaret ettiler.

Ziyarette ortak açıklamalarda bulunan Başkanlar “Emeklilere bayramlarda 15 bin lira ikramiye vereceğiz. Biz her eve en az 8 bin 500 lira tutarında ücret girecek diyoruz. Aile destekleri sigortası kapsamında hiçbir çocuk yatağına aç girmeyecek diyoruz. Millet ittifakı olarak her platformda, her ortamda kardeşçe yaşanır bir Türkiye istiyoruz” dediler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu