Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kaymaz’dan seçim mesajı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Ülkücü camianın yakından tanıdığı, eğitim camiasının önemli siması ve Keskin T Tipi Cezaevinde kalmakta olan Alattin Çakıcı’nın yakın dostu Ali Kaymaz, 24 Haziran seçimlerine yönelik önemli bir açıklamada bulundu ve Ülkücü camiaya dikkat çekici bir mesaj verdi.

AÇIKLAMADA BULUNDU
Türkiye’nin durumu, seçimlerin önemi ve Ülkücü camianın tarafı hakkında çok önemli açıklamalar yapan Ali Kaymaz, açıklamasında şunları söyledi: “Facemde bulunan dostlarım, Ülküdaşlarım ve kıymetli Keskinli-Kırıkkaleli hemşehrilerim. Çocukluğumdan bugüne kadar ilk teşkilatımıza ayak bastığım günden beri ne sivil ne de memuriyet hayatımda bir adım geri atmadan davama hizmet ettim. Geçmişte de bugün de Ülkücülüğümüzün yönü hep devletimizin bekası olmuştur. Bir müddet önce 15 Temmuz gibi bir ihanet süreci yaşadık. 15 Temmuz’dan bugüne kadar ülkemiz Türkiye üzerinde by-pass yapmak isteyen batılı üst aklın, Türkün ve Türkiye’nin kaderi olan bu seçimde amaçları ikinci turda CHP ve Türkiye’nin partisiyim diyemeyen, PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’nin ikinci turda kesinlikle Meral Akşener’i destekleyeceğine kalbi olarak inandım ve kanaat getirdim.

ÖNEMLİ BİR MESAJ VERDİ
Yuvadan kopup başka bir parti oluşturan Akşener’le yola çıkan, destek veren Ülkücülüğünden asla şüphe etmediğim, yiğit, mert, kırgın Ülküdaşlarıma hatırlatmak isterim ki, ikinci turda HDP’li ayrılıkçı güçler Akşener’i desteklediğinde mezardaki Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in kemikleri sızlayacaktır. Ülküdaşlarım milletvekili seçimlerinde MHP’yi desteklemek Ülkücünün onur görevidir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Ülkücüler, partisinin hedefi doğrultusunda oy kullanmalıdır. Ülkücüler oyu AKP’ye değil, bugün bizim fikirlerimiz doğrultusunda Batılı üst akla başkaldıran, milletimizin menfaatlerini gözeten Recep Tayyip Erdoğan’a oy verilmesi gerektiğini düşünmekteyim. Bugün hemşehrilerime, Ülküdaşlarıma ve arkadaşlarıma bunu hatırlatmayı bir vatan görevi bildim.

BU BİR VATAN BORCUDUR
Sevgili Ülküdaşlarım, son 15 günde yaşadığım ve bizzat şahit olduğum olayların ışığında bu yazıyı kaleme almayı ve camiamızı, hemşehrilerimizi bilgilendirmeyi bir vatan borcu ve görev bildim. Ülkemizin, camiamızın ve çocuklarımızın geleceği için oy kullanacak tüm vatandaşlarımıza bu durumu arz eder, saygılar sunarım. Ülküdaşınız, hemşehriniz, arkadaşınız, ölümüne Türk Milliyetçisi, Vatan sevdalısı, emekli tarih öğretmeni Ali Kaymaz.

ALİ KAYMAZ KİMDİR?
1960 Keskin ilçesi Ceritmüminli köyü doğumlu, Oğuzların Cerit Boyundan, emekli tarih öğretmeni. Lise müdürü. 1971 yılından itibaren hayatının her döneminde Teşkilatta görev almıştır. Şu anda Kırıkkale Keskin T Tipi Cezaevinde yatan Alattin Çakıcı’nın yakın dostudur.”

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x