Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

TSO üyeleri iftarda bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale TSO Meslek Komiteleri üyeleri iftar sofrasında bir araya geldi. Gönül Sofrası Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde aynı zamanda Müşterek Meslek komitesi toplantısı da gerçekleştirildi.

MÜŞTEREK KOMİTE TOPLANTISI
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği Meslek Komiteleri üyelerini buluşturdu. Gönül Sofrası Restoran’da düzenlenen iftar programında 13 Meslek grubundaki oda üyelerinin temsilcileri olan komite üyeleri,aynı zamanda Müşterek Komite Toplantısını da gerçekleştirmiş oldu.

TSO üyeleri iftarda bir araya geldi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKATMA DEĞER İÇİN NE GEREKİYORSA YAPILACAK
Özel Gazi Koleji sahibi Mehmet Al’ın yaptığı sofra duasının ardından bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı seçimin ardından geçen 1 buçuk aylık süre içerisinde yapılan faaliyetler hakkında komite üyelerini bilgilendirdi. Kırıkkale’nin ekonomisi, sanayisi, tarımı ve ticaretinin gelişmesi, kalkınarak ve şehre daha fazla katma değer sağlaması için Ticaret ve Sanayi Odası olarak gereken her şeyi yapacaklarını söyledi.

YILDA İKİ DEFA YAPILMASI GEREKİYOR
Yönetmelik gereği yılda iki defa yapılması gereken müşterek komite toplantılarında komite üyelerinin tanışma ve sektörel alanda fikir alışverişi yaparak ortak sorunlara çözüm önerileri sunma fırsatı yakaladıklarına dikkat çeken Varlı, odanın verimli çalışabilmesi için komitelere büyük görev düştüğünü söyledi. Komitelerin aktif çalışarak proje üretmeleri ya da üye sorunlarını belirlemelerinin meclisi daha verimli çalışır hale getireceğini vurgulayan Varlı, iftar yemeğine katılan komite üyelerine teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x