Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

“Kefenimizle taraf olmak için adayız”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Ömer Faruk Ilıcan, açıklama yaparak neden aday adayı olduğunu anlattı. Ilıcan, “Kırıkkale’nin gücünü mazlumun yanında temsil edebilmek için zalimlerin ve mazlum görünümlü zalimlerin karşısında durabilmek için adayız” dedi.
 
“MİLLETİN YANINDA SAF TUTMAK İÇİN ADAYIZ”
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ömer Faruk Ilıcan, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada Kırıkkalelilere seslenerek neden aday adayı olduğunu anlattı. Ilıcan, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada şunları ifade etti; “Şehitlerin toprağı Kırıkkale’nin gücünü 7 Haziran’dan sonraki o çetin mecliste davanın kurucu lideri seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde davanın Başbakanı o samimi adam, o fedakar adam o mütevazi ailenin reisi sayın Ahmet Davutoğlu’nun yanında kefenimizle taraf olabilmek için adayız”
 
“ZALİMLERİN KARŞISINDA DURABİLMEK İÇİN ADAYIZ”
“Bu kutlu camianın ocağında kardeş yollarında yoldaş olmak için adayız. Kırıkkale’nin hayat okulunda okuduğumuz için damdan düşen olduğumuz için adayız. Kırıkkale’nin gücünü mazlumun yanında temsil edebilmek için zalimlerin ve mazlum görünümlü zalimlerin karşısında durabilmek için adayız. Ne başta dert ne gönülde hasret olan kardeş kavgasının nihayet bulduğu olursa tek şikayetin ölümden olduğu bir Kırıkkale olduğu için adayız”
 
“…KIRIKKALE’DEN ADAYIZ”
“Kırıkkale doğduğumuz yer olduğu için Kırıkkale doyduğumuz yer olduğu için Kırıkkale rızıklara vesile olabildiğimiz yer olduğu için Kırıkkale’den adayız. Son olarak ülke genelinde ülke menfaatine yaptıkları her başarılı icraatın sonunda şükür namazı kılan milletin adamlarının yanında saf tutmak için adayız” dedi.
 
“KIRIKKALE’YE HİZMET İÇİN YARIŞACAKLARDIR”
Ilıcan bir diğer paylaşımında ise; “Bize inanan inanmak isteyen, zihniyetimizi ve hayat doğrularımızı öğrenmek isteyen tüm Kırıkkale halkı bilmeli ki; adaylık kararımızdaki tek ve olmassa olmaz hesabımız Ak Parti davasında ülke genelinde güçlü bir iktidar çıkması için yapabilecegimiz herşeyi yapmaktır. Bilinmeli ki Kırıkkale’ye ve Kırıkkaleliye getirilebilecek hizmetler ancak ülke genelindeki güçlü bir iktidarla mümkündür. İşte bu sebepten davaya ve davanın sahiplerine ülke genelinde destek verebilmek için mücadele etmeliyiz.  İnanıyorum ki başarıya ulaşacağız. İşte o zaman Kırıkkale’ye ve Kırıkkaleliye getirilemeyecek bir hizmet yoktur. Dün olduğu gibi bugünden sonrada bu dava yolunda hizmet eden ve gücünü Kırıkkale’de ki davanın sahiplerinden yani Kırıkkale halkından alan Kırıkkale’nin meclisteki temsilcileri Kırıkkale’ye hizmet için yarışacaklardır”
 
“TÜM TÜRKİYE NEZDİNDE GÖSTERİLECEKTİR”
“Eğer bugün ki Kırıkkale temsilcileri ve Kırıkkale halkı bu görevi bize verirlerse bilinsin ki, Kırıkkale’ye hizmet nasıl gelir? Kırıkkaleliye imkan nasıl açılır ve Kırıkkale’nin gücü davanın sahibi ve milletin adamının yanında nasıl temsil edilir, tüm Türkiye nezdinde gösterilecektir Allah’ın izniyle. Bize düşen vazife Kırıkkale’deki davaya inanmış ak zihniyetin elini sıkı sıkıya tutarken davada uzak kalmış, dava izah edilememiş, Kırıkkaleli hemşerilerimize de davayı anlatmak, davayı izah etmek, ikna etmek ve o kıymetli hemşehrilerimize de elimizi uzatmak olmalıdır”
 
“…BORCUNU ÖDEMİŞ OLACAKTIR”
“Bütün bunları samimiyetle yaptıgımızda inanmalıyız ki Kırıkkale davaya vazifesini yapmış olacak, borcunu ödemiş olacaktır. Bundan sonrası da Kırıkkale’ye ve Kırıkkaleliye davanın iktidarın yapabileceklerini Kırıkkale adına istemektir ve biz kıymetli hemşerilerim hakkımız olduğuna inandığımız hizmetleri nasıl alınacaksa öyle alabilmek için mücadele ederiz. Allah’ın izniyle. Bundan sonrası Allah’ın takdiridir”

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

Başa dön tuşu