Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

“Kendimi karda görmüyorum, zararda”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

VALİ KOLAT VEDA ZİYARETLERİ KAPSAMINDA KAMU KURUM VE KURULUŞLARI, SİYASİ PARTİLER VE STK’LARI ZİYARET ETTİ

 

Vali Ali Kolat, veda ziyaretleri kapsamında, bazı kurumları, Siyasi Parti İl Başkanlıkları ve Dernekleri ziyaret etti. Vali Kolat veda ziyaretleri kapsamında yaptığı konuşmada “Geriye baktığımda zararda olmadığıma inanıyorum. Kendimi kârda görüyorum. Tabi bu kârlılıkta sizlerin de büyük payı var” dedi.

 

İlk olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret eden Vali Ali Kolat, Vakıf Müdürü Murat Kılıç ve buradaki personelle bir süre sohbet etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ziyaretinin ardından Vali Kolat, İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğünü ziyaret ederek, bu kurumlardaki çalışanlarla sohbet etti ve bir mayıs itibariyle emekli olmasından dolayı buradaki personellerle vedalaştı. Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını ziyaret eden Vali Ali Kolat burada yaptığı konuşmada; “Bu binanın yapımında herkesin büyük emekleri oldu. Buraya bir an önce taşınılırsa işler biraz daha hızlı yürür diye düşündük. Aynı sıkıntılar bizim Hükümet Konağı’nda da oldu. Kullandıkça eksiklikler ortaya çıkıyor”

 

BAŞARILAR DİLEDİ

“Bu bina bütün ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak projesi yapıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının da burada bir yeri oldu. Nitekim iki Müdürlüğümüzü de bir araya getirdik. Bu anlamda vatandaşımız daha iyi hizmet alacaklar. Tabi yaptığınız hizmetler gerçekten zor. Çocuklarla, yaşlılarla, engellilerle uğraşmak kolay değil. Ama yaptığınız hizmet fedakârlık isteyen bir görev. Bu görevleri yerine getirirken de Cenab-ı Allah tabiki sevabını sizlere veriyordur. Bunlar bizim insanlarımız ve bunlara sahip çıktıkça hem toplumumuz hem de aileler rahat edecek. Yaptığınız bu görevler resmi görevinizin de ötesinde insani bir görevdir. Bu vesileyle de ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görev yaptığım süre boyunca sizin yaptığınız çalışmaları yakinen takip etme şansım da oldu. Bize düşen bir görev olduğu zaman da elimizden gelen gayreti gösterdik. Ben tekrar herkese teşekkür ediyorum. Meslek hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

SİZLERİN DE BÜYÜK PAYI VAR

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından Kale İlim ve Kültür Derneğinin, Kale Kültür Sarayında açtığı kermesi de ziyaret eden Vali Ali Kolat, burada sergilenen ürünleri yakından inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı. Vali Kolat, Kurum Müdürleriyle birlikte MKEK Sosyal Tesislerinde öğle yemeğinde bir araya geldi. Burada Kurum Müdürlerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yaptığı kısa konuşmada; “Görev yaptığım süre boyunca Kırıkkalede hep beraber güzel şeyler yapmaya çalıştık. Allah hepinizden razı olsun. Ben bir idareci olarak çok hırslı biri değilim. Herkesle rahat diyalog kurabilen bir yapım var. İdarecilikte adil olacaksınız, dürüst olacaksınız. Yanınızda çalışan insanları motive etmesini bileceksiniz. Vatandaşımızın desteğini almazsanız başarılı olamazsınız. Onlarında desteğini elimizden geldiğince almaya çalıştık. Geriye baktığımda zararda olmadığıma inanıyorum. Kendimi kârda görüyorum. Tabi bu kârlılıkta sizlerin de büyük payı var. Allah hepimize sağlık sıhhat versin. Ben bu vesileyle, bundan sonraki hayatınızda mutluluklar ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

SİYASİ PARTİLERİ ZİYARET ETTİ

Yemek programının ardından Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu ile sohbet eden Vali Kolat, buradaki Şeref Defterini imzaladı. Garnizon Komutanlığı ziyaretinin ardından Vali Ali Kolat sırasıyla, Ak Parti İl Başkanlığını, CHP İl Başkanlığını, Vatan İçin Can Verenler Derneğini, Tüm Muhtarlar Derneğini, MHP İl Başkanlığını, Saadet Partisi İl Başkanlığını, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti ve buradaki personellerle vedalaştı. Vali Kolat siyasi partilerin demokratik siyasi yaşamın vazgeçilmez öğeleri olduğunu,  bir ilde Valinin ise hem devleti hem de hükümeti temsil ettiğini ve bütün siyasi partilere eşit mesafede durduğunu ifade ederek, tüm siyasi partilere başarılar diledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x