Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kent ormanında yakalandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de önceki gün meydana gelen cinayette zanlı, Kırıkkale Kent Ormanı içinde yakalandı.
BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Yakalanan B.Ü. ve C.A., adlı zanlılar, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgunun ardından adliyeye çıkartıldı. Olay, dün saat 21.30 sıralarında Zafer Caddesi’nde bulunan bir işyerinin girişinde meydana gelmişti. Ali Üren (20) ve Burak Bostancı (20) ile karşılaştıkları B.Ü ve C.A., adlı genç arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada bıçaklar kullanıldı. Ali Üren göğüs altından, Burak Bostancı ise kollarından bıçakla yaralandı.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Çevredekiler, durumu 155 Polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Ağır yaralı Ali Üren olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne, Burak Bostancı ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ürün, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybederken Bostancı’nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yakalanan B.Ü. ve C.A., adlı zanlılar, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgunun ardından adliyeye çıkartıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mustafa
mustafa
6 Mayıs 2014 10:19

öncelikle ölen kişinin ailesine baş saglıgı ve saber diliyorum ALLAH rahmet etsin ama bi yanlışıda düzeltmek istiyorum yanlış anlasılmaya yol acmasın diye ölen kişinin soyadı ürün deyil üren yetkiliden bunun düzetilmesini rica ediyorum

Başa dön tuşu