Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinKırıkkaleManşetSiyaset

Kentte ne varsa köyde de o olsun(Video Haber)

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Keskin İl Genel Meclisi adayları Şerafettin Atalay ve Ekmel Cönger, Belediye Başkan Adayı Esra Aksoy ile bir araya gelerek, “Keskin’i hep birlikte kalkındıracağız” mesajını verdiler. Atalay, “Kentte ne varsa köyde de o olsun hedefi ile çalışacağız” dedi.
‘ASIL STARTI ŞİMDİ VERDİK’
Uzun araç konvoyu ile ilçeye giren İl Genel Meclisi adayları Atalay ve Cönger’e yoğun ilgi gösterildi. vardı. Keskinliler ilçe seçim bürosuna akın ederek adaylara destek verdiler. Esra Aksoy ve ilçe teşkilatının karşılama töreninin ardından seçim bürosunda konuşmalar yapıldı. Keskin Belediye Başkan Adayı Aksoy, asıl seçim startının bugün verildiğini ifade ederek, “Bugün bizim için ayrı bir gün. Daha önce seçim çalışmalarına faal olarak başlamıştık. Ancak asıl startı bugün verdik. Bugün İl Genel Meclisi adayları ile birlikte bu startı verdik. Birinci sıra adayımız Şerafettin Atalay ve ikinci sıra adayımız Ekmel Cönger de ilçemizde çalışmalarını başlattılar. Çok önemli isimler” diye konuştu.


‘DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ’
İlçede yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını ifade eden Aksoy, “Çalışmalarımıza durmadan aksamadan devam edeceğiz. Bu çalışmalarımıza İl Genel Meclisi adaylarımızın da katılımıyla daha yoğun bir tempoyla devam edeceğiz. Şüphesiz ki Keskin halkının katkısı da ilçemizin daha iyi noktalara gelmesinde önemli rol oynayacak. Bu seçimler çok önemli. Sayın Başbakanımızın da dediği gibi girmediğimiz ev, tutmadığımız el bizden değildir. Onun için daha çok çalışmalıyız” dedi.
Kentte ne varsa köyde de o olsun(Video Haber) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri‘GÖREVE YABANCI DEĞİLİZ’
Keskin İl Genel Meclisi Adayı Şerafettin Atalay, özgeçmişi hakkında bilgi vererek başladığı konuşmasında, “2005 yılında AK Parti İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldım. Geçmişte gençlik kolları boyutunda görev aldım ancak aktif siyasi hayatım 2005 yılında başladı. 2009 Yerel Seçimleri’nde görevimden ayrılarak, Merkez İl Genel Meclisi üyeliğine başvuru yaptım. Halkımızın da teveccühü ile İl Genel Meclisi’nde yer aldım. Şuan İl Genel Meclisi Başkan Vekili olarak görevimi sürdürmekteyim” ifadelerini kullandı.
‘KESKİN’E HİZMET İÇİN GELDİM’
İl Genel Meclisi görevine yabancı olmadıklarını ifade eden Atalay, “İkinci dönem için yeniden merkezden başvuru yaptık. Ancak parti büyüklerimiz bizi memleketimize Keskin’e hizmet etmek için buraya gönderdiler. Keskin’imize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz bunun çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz. Kentte ne varsa köyde de o olsun hedefi ile çalışacağız” diye konuştu.
‘KÖYLERE ÖNEM VERDİK’
Atalay şunları söyledi; “Zaten Keskinli olarak ta, Keskin’in köylerine önem vermeye çalıştık. Köylere ilk defa kilit parke döşeme işini başlattık. Bu dönem kanalizasyonu olmayan köy kalmayacak. Çok ciddi yol çalışmaları yaptık. Su ile ilgili sıkıntısı olan köyümüz yok. Bazı köylerde elektrikten kaynaklanan su kesintileri oluyordu. Bu dönem güneş enerjisi ile elektrik üretip su sorununu ortadan kaldıracağız. Esra Hanım Keskin’e yeniden AK Parti bayrağını dikecek biz de birlik ve beraberlik içerisinde Keskin için gerekli adımları atacağız”
Kentte ne varsa köyde de o olsun(Video Haber) - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri‘40 YILDIR YAPILAMAYANLARI YAPACAĞIZ’
Bir diğer İl Genel Meclisi Adayı Cönger ise, “Keskin’in 54 köyünde de gülenlerin ve ağlayanların üzüntülerini ve mutluluklarını paylaştım. İkinci sıra nasip oldu. Ancak her zaman dediğimiz gibi, Keskin’e hayırlı olacaksa, hizmet anlamında bir şeyler katabileceksem  Allah nasip etsin. Yine köy köy sokak sokak Keskinlilerin yanında olmaya devam edeceğiz. Keskin’in 40 yıldır alamadığı hizmetleri aldıracağız inşallah” diye konuştu.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
22 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Keskin
2 Mart 2014 00:21

Öyle 1 aylık keskinli olmakla başkan olunmaZ. Keskin artık gözünü açtı.

Keskin
28 Şubat 2014 08:19

O karede Abdullah bey de mi var yoksa ben benzettimmi anlaşılan ona da yukardan baskı gelmiş

Keskin
28 Şubat 2014 08:16

Arkadaşlar evet anlaşılan kimse tanımıyor. Ben tanıyorum ama yazmıştım fakat yorumum yayınlanmadı. Ama şu bir gerçek esra hanım yanına kimi alırsa alsın kazanamaz. Bu bir gerçek. Keskin’in sokaklarını bilmeden, yaşamadan, sıkıntılarını bilmeden öyle 1 ayda göstermelik keskinliğim demekle olmaz

AYTAÇ
AYTAÇ
27 Şubat 2014 16:00

Valla pes yani, hala AKP vaadlerde bulunmaya devam ediyor, vaat vaat vaat nereye kadar KESKİn köy olana kadarmı ? dürecek bu ballı kaymanklı laflar. 41 yıl oldu hala halk uslanmadı vaatlerden yalanlardan. yuh yani yuh

BEKİR EROL
BEKİR EROL
27 Şubat 2014 14:26

Yorumunuz editörlerimizin değerlendirmesini beklemektedir.
Değerli Keskin hemşerilerim kıymetli yorumlarınızı okudum. Güzel Keskin’ li edebiyatı yapılıyor, Ancak KESKİN’Lİ hemşerilerimin KESKİN sevdası yorumdan ve yakınmadan ibaret, güzel Keskin’imizin çok SİYASETÇİSİ ZENGİNİ, ZEKİ insanı mevcut, fakat KESKİN imizin DURUMUDA ortada keskin’e ve GÜZEL memleketmize KİM hayırlı işler yapar UFKUNU açarsa kazanmak ona nasip olsun SAYGILARIMLA

BEKİR EROL
BEKİR EROL
27 Şubat 2014 14:23

Değerli Keskin hemşerilerim kıymetli yorumlarınızı okudum. Güzel Keskin’ li edebiyatı yapılıyor, Ancak KESKİN’Lİ hemşerilerimin KESKİN sevdası yorumdan ve yakınmadan ibaret, güzel Keskin’imizin çok zengini, zeki insanı mevcut fakat KESKİN imizin DURUMUDA ortada keskin’e ve GÜZEL memleketmize KİM hayırlı işler yapar UFKUNU açarsa kazanmak ona nasip olsun SAYGILARIMLA

keskinli
keskinli
27 Şubat 2014 13:19

ABDULLAH ÖZTÜRK BEY HERKES ORADA DA SİZE YAKIŞIYORMU DEDE BEYİN AKARABASI OLARAK ORADA DURMAK.HOŞ HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR.

orhan alp
orhan alp
27 Şubat 2014 10:18

keskinin durumu bu fotoğraftaki dükkanın saçağı gibi olmuş.sorumluları taşı taşın üstüne koymayan siz değerli siyasetçiler.yüzsüzler..

ŞEREF İNCİ
ŞEREF İNCİ
27 Şubat 2014 09:58

Vallahi biz keskin e 1970 de taşındık.Altıntaş mah.Yeniçeri sok. ogün bu gündür şikayet etmediğim yer kalmadı.Bir arpa boyu yol alamadık gidin yolumuzu görün kışın çamur yazın toz köylere parke yapmışlar ilçe bitti sıra köylerde bırakın bu işleri ı keskin sahipsiz kardeşim polis karakolu dışarda jandarma dışarda meydan hırsızlara kalmış daha geçen evimize hırsız girdi bakır ne varsa götürdüler.Allah rızası için milletin menfaatine bir çalışma yokki çöplükler,yollar berbat kim gelirse gelsin ama hayırlı olacaksa gelsin.

LÜTFİ A.
LÜTFİ A.
27 Şubat 2014 09:55

keskin umarım akıllanmıştır bunlara tokadı 30 martta vurur…keskini bilmezler ölüyü düğünü bilmezler utanmadan gelip oy istiyorlar… EĞER BU TABLODA EKMEL CÖNGER AMPÜLE BASACAKSA AKLINDA ZORU VARDIR… kullandırtma kendini sn. EKMEL CÖNGER..

Başa dön tuşu