Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GenelKeskin

Keskin’de Ak Parti Şokta !!!

Ak Parti’den üç dönem Keskin İlçe başkanlığı ve önceki dönem il genel meclis üyeliği görevinde bulunan Hamza Kutluca, Ak Partiden istifa etti. Kutluca, Büyük Birlik Partisi (BBP)’den il genel meclis üyesi adayı oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti’den üç dönem Keskin İlçe başkanlığı ve önceki dönem il genel meclis üyeliği görevinde bulunan Hamza Kutluca, Ak Partiden istifa etti. Kutluca, Büyük Birlik Partisi (BBP)’den il genel meclis üyesi adayı oldu.


AK PARTİ KESKİN’DE KAN KAYBEDİYOR
Kırıkkale’nin en büyük ilçelerinden Keskin’de Ak Partiden şok istifa haberi geldi. Sosyal medaydan istifasını duyuran Hamza Kutluca, Ak Partinin 3 dönemde Keskin ilce başkanlığı görevinde bulundu, Keskin İl Genel Meclis üyeliği yapan Kutluca Ak Partiden istifa ederek BBP saflarına katıldı.

Ak Partiden şok istifa! - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Ak Partiden şok istifa! – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Daha önce Ak Parti Keskin İl Genel Meclis üyesi adaylığı için Ak Parti il Başkanı Engin Pehlivanlı ve Merkez ilçe Başkanı Turgay Sarıaydına meclis üyeliği adaylığı başvurusunu yapan Hamza Kutluca, istifa gerekçesi olarak ise parti içinde dönen entrikaları gerekçe gösterdi.

KÜSKÜNLER UCAÇELİKTE Mİ BULUŞACAK
Keskin ilçesinde Hamza Kutluca’nın Ak Parti’den istifa etmesinin yankıları sürerken,Kutluca ve ekibinin Yahya Uçaçelik saflarına katılması,Büyük Birlik Partisi Keskin İl Genel Meclis üyesi adayı olması Keskin ve Kırıkkale siyaset arenasında bomba etkisi yarattı.İl Genel ve Belediye meclis üyeleri listesinin son gün 20 Şubatta verilecek olmasından ötürü gözler 20 Şubat’ta Ak Parti’de Keskin Belediye Başkan adayı Ekmel Conger tarafından bazı isimlere İl genel ve belediye meclis üyeliği sözleri verildiği ve söz alanların çoğunun birinci sırayı istediği konuşulurken listede yerini beğenmeyenlerin Hamza Kutluca gibi istifa edeceği Keskin ilçesinde yüksek sesle konuşulmaya başladığı gelen bilgiler arasında.Ak Parti’den istifa edenler Ucaçelikte mi buluşacak 20 şubattan sonra Keskin’de siyaseti hızlanacak.

UCAÇELİK,KUTLUCA GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI
Büyük Birlik Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Yahya Ucaçelik yaptığı açıklamadan ”Ak Parti’de üç dönem Keskin ilçe başkanlığı ve mevcut il genel meclisi üyesi olan, Keskinimizin sevilen esnaflarından Hamza Kutluca partimize katılarak gücümüze güç katmıştır. Kendisine hoş geldin diyor teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bir 8 kişi görseli olabilir

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x