Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KeskinKültür Sanat

Keskinli Metin Öğe’den yeni klip

İç Anadolu Bölgesi’nin olmazsa olmazı arasında yer alan bozkır türkülerinin son temsilcileri arasında yer alan merhum Metin Öğe’nin torunu, hem dedesinin ismini hem de bıraktığı kültürel mirası yaşatan Metin Öğe, ikinci klibine imza attı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İç Anadolu Bölgesi’nin olmazsa olmazı arasında yer alan bozkır türkülerinin son temsilcileri arasında yer alan merhum Keskinli Zurnacı Metin Öğe’nin torunu, hem dedesinin ismini hem de bıraktığı kültürel mirası yaşatan Metin Öğe, ikinci klibine imza attı. Genç yaşı ve yanık sesiyle herkesi kendine hayran bırakan Metin Öğe, ‘Dert Var Bende’ ismindeki çalışmasını dinleyicileriyle buluşturdu.

HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLUYOR
Aynı zamanda Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitim ve öğretim hayatını da aksatmadan sürdüren Öğe, bozkırın türkü mirasını en iyi şekilde yaşatmanın mücadelesini veriyor. Sempatik tavrı ve kişiliğiyle herkesin sevilen ismi arasında yer alan Metin Öğe, ‘Dert Var Bende’ türküsüyle büyük ilgi gördü.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Serdar tarhan
Serdar tarhan
30 Kasım 2023 11:05

Eski uzman çavuşlara verdiğiniz destekten dolayı ATAUZDER ailesi olarak teşekkür ederiz 🙏

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x