Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKültür SanatManşet

Keskinli öğrenciler tarihi geziye katıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Çanakkale ve Bursa’yı gezdi.
ÇANAKKALE RUHU
Keskin Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Okul öğrenci meclisi ve Keskin Kaymakamlığı’nın girişimleri ile Çanakkale, Bursa illerine gezi düzenlendi. Öğrenciler Çanakkale ilinde rehber eşliğinde; Eceabat, Tabyalar, Seyit Onbaşı, Havuzlar Mevkii, Abide, Seddülbahir, Yahya çavuş, 57. Alay Şehitliği, Kanlı sırt ve Conk Bayırı mevkilerini gezdiler. Çanakkale Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’ ne ait Uygulama otelinde konaklayan öğrenciler, bir sonraki gün Bursa’ya hareket ettiler.
2. GÜN BURSA
Bursa ilinde; Osman Gazi, Orhan Gazi, Yeşil Türbe, Ulu Cami, Tophane, Çınar altı, Tarihi Bursa Çarşısı ziyaret edildi. İnegöl’ de akşam yemeği ile gezi sonlandırıldı. Öğrenciler yaşadıkları ülkenin tarihi ve kültürel yapısını yerinde inceleme fırsatı buldular. Geziye toplam 40 öğrenci katıldı. Müdür Başyardımcısı Murat Akbaş, Rehber Öğretmen Hatice Koltuk, Matematik Öğretmeni Emel Öz geziye eşlik ettiler. Okul idaresi gezinin düzenlenmesinde yardım eden Keskin Kaymakamı İlker Özerk Özcan’a teşekkür etti.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu