Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSiyaset

Kıratlı Yapılacak Çok İş Var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan ve Bahşılı’yı Kırıkkale’nin vitrini olarak adlandıran Kıratlı;
Yapılacak çok iş var (2)Yapılacak çok iş var
Kırıkkale Ak Parti Kırıkkale milletvekili aday adayı Turan Kıratlı, dün Yahşihan ve Bahşılı ilçe teşkilatları ile Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanları ile görüş alışverişinde bulunan Kıratlı, “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”  dedi.
Destek istedi
7 Haziran Genel seçim çalışmalarını sürdüren Kırıkkale Ak Parti Milletvekili aday adayı Turan Kıratlı, dün Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ve ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Kıratlı, “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek teşkilat ve başkanlardan destek istedi.
Yapılacak çok iş var (3)Yapılacak çok şey var
Yahşihan ve Bahşılı’nın Kırıkkale’nin dışa açılan penceresi olduğuna işaret eden Ak Parti Milletvekili aday adayı Turan Kıratlı, milletvekili olması halinde her iki ilçeye yapılacak hizmetler noktasında sonuna kadar elinden geleni yapacağını ifade etti. Her iki ilçede vatandaşların faydalanabileceği bir çok hizmetin yapılabileceğini hatırlatan Kıratlı, “inşallah sizlerle tekrar çalışmak nasip olur.” Şeklinde konuşt

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu