Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kırıkkale 2020’ye huzurlu girdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Kırıkkale protokolü, 2019 yılına veda, 2020 yılına merhaba dediğimiz saatlerde görevleri başında olan emekçileri ziyaret etti. Mesai merhumu gözetmeksizin görevlerinin başında olan çalışanların yeni yılını tebrik eden Kırıkkale protokolü, Yüksek İhtisas Hastanesi’nde dünyaya gözlerini açan 2020 yılının ilk bebeklerine altın taktı, hasta ziyaretlerinde bulundu.

 

YENİ YILIN İLK BEBEKLERİ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses ve beraberindekiler, Yüksek İhtisas Hastanesi’nde yeni yılın ilk dakikalarında doğan Leyla ve Nuh Özbağ çifti ile Merve ve Murat Kuşçu’nun kız bebeklerine altın taktı. Vali Sezer ve Saygılı, burada hastane çalışanlarına ve tedavi gören hastalara karanfil verdi. Sezer,  2019 yılını geride bıraktıklarını belirterek, güzel günlerin ve milletçe hüzün duydukları günlerinin olduğunu söyledi. Türk milletinin yeni yılını kutlayan Sezer, 2020 yılının 2019 yılından her açıdan güzel bir yıl olması temennisinde bulundu. Sezer, 2019 yılında güzel ve hüzünlü günlerin yaşandığını söyledi. 2020 yılının ilk bebeklerini ziyaret ettiklerini belirten Sezer, “2019 yılını tamamlamış bulunuyoruz. 1 yılı geride bıraktık. Güzel günlerimiz oldu. Hep beraber hüzün uyduğumuz milletçe hüzün duyduğumuz günlerimiz oldu” ifadesini kullandı.

 

YENİ UMUTLAR

Vali sezer “Şimdi de hastanedeyiz. 3 tane yavrumuz dünyaya geldi, yeni yılla beraber. Onlar ümit demek inşallah 2020 yılında milletimiz açısından Kırıkkale açısından yeni umutlara, yeni güzel günlere inşallah sebep olur. Bugün bütün arkadaşlarımız ziyaret ettiğimiz itfaiyemiz, polis merkezimiz, yine aynı şekilde arama noktalarımızdaki arkadaşlarımız. 112’miz, bugün yine çocuklarımızın doğumuna eşlik eden sağlık personellerimiz, doktorlarımız hepsi ayaktalar. Bizler inşallah daha güzel bir yılı inşallah hep beraber geçiririz” diye konuştu.

 

HUZUR, KARDEŞLİK VE BOLLUK

2020 yılına ümitle girdiklerini belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da “Bugün doğan evlatlarımızı gördük. 3 tane evladımız 2020 yılına ilk doğan çocuklarımız. Rabbim inşallah 2020 yılında huzur, mutluluk, kardeşlik, bolluk ve bereket nasip eder. Bugün bizler huzur ve rahat bir şekilde yeni bir yıla giriyorsak, burada tabi ki görevlerinin başında bütün kardeşlerimizin çok büyük bir katkısı var. Bu vatan bu millet uğruna şehit olmuş şehitlerimize minnetle rahmetle anıyoruz. Bütün gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz. İnşallah 2020 yılında herkesin gönlündekini verir rabbim” dedi. Vali Sezer ve beraberindekiler ayrıca Cumhuriyet Polis Merkezi, Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Kırıkkale-Ankara kara yolu kontrol noktasında bulunan polis ve jandarma ekipleri ile 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışanları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Sezer, ziyaretlerinde çalışan personele tatlı ikramında bulundu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x