Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kırıkkale-Ankara otobüs biletleri zamlandı

Son günlerde akaryakıta yönelik yapılan zamlardan Kırıkkale-Ankara arası bilet fiyatları da nasibini aldı. En son Ekim ayında yapılan fiyat artışına bir yenisi daha eklendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son günlerde akaryakıta yönelik yapılan zamlardan Kırıkkale-Ankara arası bilet fiyatları da nasibini aldı. En son Ekim ayında yapılan fiyat artışına bir yenisi daha eklendi.

GÜNLÜK SEYAHAT YAPANLARI ÜZEN HABER

Kırıkkale-Ankara arasında seyahat yapan vatandaşları üzen bir haber gündeme geldi. Son günlerde akaryakıta yönelik yapılan zamlara bir yenisi daha eklendi. En son Ekim ayında 110 TL’ye yükseltilen Kırıkkale-Ankara arası bilet fiyatları yeniden zamlandı. 2024 yılının gelmesi ve çeşitli vergi zamlarının akaryakıta yansıtılmasıyla birlikte bilet fiyatlarına 30 TL zam birden yapıldı. Pazartesi gününden itibaren uygulanacak olan zamla birlikte yeni biletler 140 TL üzerinden satışa sunulacak.

VATANDAŞLAR DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ

Bu duruma karşı tepki gösteren vatandaşlar, maaşlarına yansıtılan zamların kısa süre içerisinde eridiğini dile getirdi. Günlük Kırıkkale-Ankara arası yolculuk yapan vatandaşlar ve öğrenciler, akaryakıt zamlarının indirilmesi talebinde bulundu. Ekim ayında zam yapıldığını ifade eden vatandaşlar, yeniden yapılan bu zammın kendilerini ekonomik alanda derinden etkileyeceğini vurguladılar. Ulaşım sektörünün olmazsa olmazları arasında yer alan seyahat firmaları ise akaryakıt fiyatlarına yönelik yapılan zamlardan dolayı zam yapıldığını dile getirdiler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x