Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Ocakta Kur’an-ı Kerim dersleri başladı

Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Tolgahan Toraman’ın talimatları ile ocak binasında Kur’an-ı Kerim dersleri verilmeye başlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ülkü Ocakları Kırıkkale İl  Başkanı Tolgahan Toraman’ın talimatları ile ocak binasında Kur’an-ı Kerim dersleri verilmeye başlandı.

İNSANLARIN EN HAYIRLISI KURAN’I ÖĞRETEN VE VESİLE OLANDIR

Tolgahan Toraman;  İnsanların en hayırlısı insanlara Kuran’ı öğreten ve vesile olandır sözünü hatırlatarak, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı’nın Kur’an-ı Kerim dersleri vermeye başladığını söyledi. İl Başkanı Toraman:  “Ocak, teşkilatın adresidir. Ocak, bizi yakan ateşin evidir. Türk’ün sönmeyen ateşidir. Piştiğimiz yerdir. Ulu bir çınarın gölgesinde, tohumdan fidana doğru şekillendiğimiz kutsal mekânımızdır. Ocak, şehitler otağıdır, aksakallı ulu kocaların asırlar önce dualadığı gazi dervişler yurdudur; göz ve gönül aydınlığımızın, beden ve ruh bütünlüğümüzün, alın terine ve imana yönelişimizin kutlu beldesidir.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x