Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Kırıkkale Emniyetine Destek Kuvvet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü toplumsal olaylara daha etkin ve hızlı müdahale için çevik kuvvete ek olarak takviye destek gücü oluşturdu.

 

DESTEK KUVVETTEN  ETKİLEYİCİ GÖSTERİ

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü toplumsal olaylara daha etkin ve hızlı müdahale etmek için çevik kuvvete ek destek gücü olarak diğer birimlerde çalışan polis memurlarına da çevik kuvvet eğitimi veriyor. Bu kapsamda asayiş ve diğer birimlerde çalışan 25 polis memurunu eğitime tabi tutan Emniyet Müdürlüğü, eğitim sürecini etkileyici bir gösteriyle tamamladı. Çevik Kuvvet Müdürlüğü bahçesinde polis memurları tarafından canlandırılan toplumsal bir olaya müdahale eden takviye destek gücü, hızlı ve etkili yöntemleriyle göz doldurdu. Gösteriyi yerinde izleyen Vali Yunus Sezer, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve eğitimlerini tamamlayan polis memurlarını tebrik etti.

 

YEDEK TAKVİYE KUVVET OLUŞTURDUK

Gösteri sonunda gazetecilere açıklamada bulunan Vali Yunus Sezer, “Tedbir olarak diğer birimlerdeki arkadaşlarımıza da çevik kuvvet eğitimi aldırıyoruz. İlimizde bir problem yok ama olası ihtimallere karşı her zaman ihtiyatlı olmak düşüncesiyle Emniyet Müdürümüzün böyle bir çalışması oldu. Hem çevik kuvveti ziyaret ettik hem de 35 arkadaşımızın aldıkları eğitimi görmek için geldik. İnşallah ihtiyaç olmaz. İlimiz sakin ve huzurlu bir yer ama arkadaşlarımız ihtiyati tedbir olarak bu eğitimi almış olacaklar. Bazıları karakolda bazıları asayiş biriminde bazıları diğer birimlerde çalışıyorlar. Böyle bir yedek takviye kuvvet oluşturduk.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x