Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kırıkkale halkı makamda

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Halk Günü”nün ilkinde vatandaşlarla buluştu.
BAŞKANLA DİREK GÖRÜŞTÜLER
Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı  Halk Günü etkinliği kapsamında vatandaşların sorunlarını dinledi. İlk kez başlanan uygulamaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Saat 10.00’dan itibaren Belediye binasına gelen vatandaşlar aracısız bir şekilde doğrudan Başkanlık makamına alındı. Makama gelen vatandaşlar tek tek sorunlarını doğrudan Başkan Saygılı’ya anlattılar.
MAKAMA SIĞMADILAR
Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu halk gününde vatandaşların yoğun ilgisi sonrasında Meclis salonuna geçildi. Burada da mahallelerden gelen vatandaşlar dilek ve şikayetlerini ilettiler. Basın mensuplarına Halk günü hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Saygılı şunları söyledi;
HER PERŞEMBE DEVAM EDECEK
“Vatandaşlarımızın dertlerini, şikayetlerini, taleplerini ya da temennilerini almak üzere Halk Günü uygulamasına başladık. Bundan sonra her Perşembe günü bu uygulamamız devam edecek. Vatandaşlarımız doğrudan gelip burada kendilerini anlatacaklar. Bizler de vatandaşımızın sorununa çözüm bulacağız”
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu