Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

Kırıkkale için çalışıyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Müstakil Sanayici Ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesi geleneksel hale gelen MÜSİAD Kırıkkale şube faaliyetleri yemeğini Melih Sucuk Evi’nde gerçekleştirdi.
Birliktelik gerekiyor
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve MÜSİAD Kırıkkale şube üyelerinin katıldığı yemekte, MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Namık Haşim Baloğlu; “MÜSİAD Kırıkkale şube olarak Kırıkkale’mizin gelişmesi için birlikteliğin olması gerekiyor. Bizler Kırıkkale ve Kırıkkale halkı için canla başla çalışıyoruz” dedi.  Yemekte MÜSİAD’a yeni üye olan üyeler içinde MÜSİAD faaliyetleri hakkında bilgi verildi.  AYRICA MÜSİAD Kırıkkale Şube üyelerin için düzenlenecek olan Bosna – Hersek gezisi hakkında bilgi veren Baloğlu, tüm üyelerin davetli olduğunu belirtti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
İsmet Hüseyin EKER
İsmet Hüseyin EKER
9 Haziran 2014 14:02

Kale Mangal Evinde yemek yedim ‘ Adanası Lezzetliydi Salatası ona keza , Acuka Ezmesi farklı değişik bir tat , Sunum servis,Mekan hepside kusursuz , Hayırlı kazançlar diliyorum.

Başa dön tuşu