KırıkkaleManşet

Mezuniyet heyecanı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi 2013-2014 Akademik yılının sona ermesi sebebiyle Başpınar Stadyumunda Mezuniyet Töreni düzenlendi.
Muhteşem atmosfer
Düzenlenen törene Vali Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, il protokolü, il müdürleri, davetliler, mezun olan öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin tören için yerlerini almalarından sonra protokol konuşmalarına geçildi. Vali Ali Kolat konuşmasında: “2013-2014 Kırıkkale Üniversitesi Mezuniyet Töreni vesilesiyle bu güzel günde, bu güzel atmosferde sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Uzun ve yorucu bir sürecin sonunda okullarınızı bitirerek mezun olma aşamasına geldiniz. Hepinizi tebrik eder, başarılar dilerim.
Mezuniyet heyecanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriKalkınma daha ileriye taşınacak
Ailelerinize de vermiş oldukları destekten dolayı tebrik ediyorum. Ülkemizin değişik illerinden gelerek Kırıkkale Üniversitesinde eğitim aldınız ve şimdi mezun oluyorsunuz. Yine bu zaman zarfında sizlerle birlikte gece gündüz demeden fedekarca ve özveriyle emek harcayan Kırıkkale Üniversitesinin; başta Rektör olmak üzere tüm akademik personele teşekkür ediyorum. Kırıkkale Üniversitesinin, ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel olarak kalkınmada ve kent kimliği kazanmasında çok büyük katkıları olmuştur. Birlikte yaptığımız ortak projelerle TeknoPark kurulması çalışmalarının tamamlanmasıyla ve Silah Organize Sanayi başta olmak üzere Organize Sanayi Bölgelerimizin çalışmalarıyla kalkınma daha da ileriye taşınacaktır.
Üniversitemizin yanındayız
Biz Kırıkkale Valiliği, Belediye ve Kamu Kurum ve Kuruluşları olarak hepimiz üniversitemizin yanındayız. Üniversitemizin sizlere daha iyi hizmet verebilmesi için bizler elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz. Kırıkkale MKEK Fabrikaları, Rafinerisi, Üniversitesi, Kızılırmak, Hızlı Tren, Organize Sanayi Bölgeleri, önemli karayolu ulaşım ağı, Başkent Ankara’ya en yakın il olması gibi çok önemli potansiyel ve avantajlarıyla yakın geleceğin büyük bir metropolü olma yolundadır.
Mezuniyet heyecanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriAraştırıcı ve yaratıcı olun
Değerli veliler sizlerin, bu duyguları herkesinkinden çok farklı. Dünyaya geldikleri andan itibaren üzerine titrediğiniz, emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz göz bebekleriniz evlatlarınızı yaşam mücadelesinin içine başarılı olacaklarını umut ederek uğurlamanın vakti geldi. Ama içinizde onların istikballeriyle ilgili korku duymayın. Bugüne kadar yaptıklarıyla bizim hep takdirimizi kazandınız. Onlarla gurur duyabilirsiniz. Sevgili gençler, birbirinizi sevin. Acıları ve sevinçleri paylaşmayı şiar edinin. Araştırıcı ve yaratıcı olun. Fikirlerinizi demokratik zeminlerde tartışın. Başkalarının fikirlerine saygılı olun. Hoşgörülü olun. Hiç kimseyi ötekileştirmeyin. Vatanımızı ve milletimizi sevip yükselmesi için çalışın. Üniversitemizin sizlere vermiş olduğu eğitim ve donanım ile bundan sonraki hayatınızda başarılı olacağınıza inanıyorum. Sizleri tekrar tebrik eder, hayatta başarılar dilerim.” dedi.
Birinciler kürsüye çıktı
Daha sonra mezun oldukları fakültelerde 1. olan öğrencilere diplomalarını Vali Kolat, 2. olan öğrencilere diplomalarını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 3. olan öğrencilere diplomalarını Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu