Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

TEKZEN AÇILDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’nin önemli firmalarından olan Tekzen Mağzası Makro AVM’de açıldı.  Her türlü ev eşyası, elektronik eşyalar ve hediyelik eşyaların bulunduğu Tekzen Mağazasının açılışına Kırıkkalelilerin büyük ilgisi oldu.
 
HER TÜRLÜ EV EŞYASI VAR
Makro AVM’de düzenlenen açılışa, Vali Ali Kolat’ın yanı sıra; İl Jandarma Komutanı Albay Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Makro AVM sahibi Metin Korkmaz, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Katılımın yüksek olduğu Tekzen Mağazasında Kırıkkaleli vatandaşlar ev eşyasından, züccaciyeye kadar her tür eşya alışveriyini yapabilecek. Makro AVM Müdürü Metin Korkmaz, mağaza hakkında bilgiler vererek, Kırıkkale de ilk defa böyle bir mağazanın açıldığını, mağaza içerisinde her türlü ev eşyası, hediyelik ürünler ve elektronik cihazların bulunduğunu söyledi.
 
GÜZEL BİR YAPI MARKET
Açılışta konuşan Vali Ali Kolat; “Tekzen mağazalar zincirini biz zaten biliyoruz. Tekzen,  güzel bir yapı market oluşturan, bu ev benimdir diyen, hemen herkesin kendisi için bulabileceği bir bölümü olan güzel bir mağaza. Ben bu mağazayı açanlara teşekkür ediyorum. Gerçekten de hem Kırıkkalede istihdam yaratmış olmak hem de Tekzen gibi kabul görmüş, sevilen tutulan bir mağazanın Kırıkkalede mağaza açmış olması bizi son derece mutlu etti. Bizler de sizlere kolaylıklar diliyoruz. Bu mağazanın Kırıkkalemize, insanımıza hayırlar getirmesi vesilesiyle hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. Açılışın ardından Vali Kolat ve beraberindekiler hizmete yeni açılan Tekzen mağazasını gezerek, sergilenen ürünler hakkında bilgiler aldılar.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu