Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Kırıkkale için hazırız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, meclis üyeleri ile birlikte Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti. Sungur, “Kırıkkale için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

HER ZAMAN GÖSTERDİK

Sungur, Saygılı’ya görevinde başarılar dileyerek, “Kırıkkale’mizin en doğru seçimi yaptığı inancındayım. Seçim süreci geride kaldı ve şimdi hizmet dönemi başladı. Bizler Yahşihan Belediyesi olarak, Kırıkkale’mizin gelişmesi ve geleceği için ne yapılması gerekiyorsa, yapmaya hazırız. Bunu her zaman gösterdik. Kırıkkale’nin batıya açılan kapısı olan ilçemiz de bu doğrultuda gelişimini ve büyüyüşünü sürdürüyor. Sizlerin de Kırıkkale için gecesini gündüzüne katacağından eminim. Allah yardımcınız olsun” dedi.

YAHŞİHAN BÜYÜYOR

Saygılı ise, “Yahşihan son yıllarda büyük bir gelişim ve kalkınma içerisinde oldu. Birçok yatırımcıyı ilçeye çekti. Bunda büyük gayret gösteren Belediye Başkanımız Sungur’u tebrik ediyorum. Şuan Kırıkkale’nin en büyük ilçesi Yahşihan. İlerleyen zaman zarfında daha da büyüyeceği ve nüfusunun büyük bir artış göstereceği kesin. Belediyenin bu büyümeye cevap verebilmesi ve yatırımcıya kapısını açması çok güzel. Bu güzelliklerin devam etmesini diliyorum” dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
vatandas
vatandas
15 Nisan 2014 07:11

Noterlerin denetimi belediye yonetiminde ise eger lutfen su noterlere bi el atin , vatandasin isini eksik yapip ama sen oyle demedinki deyip ikinci kez ayni isleme ekler yaparak defalarca ucret alanlarin. yanina kalmasin yaptiklari ,Numara vermeyim benim hakkim onlarda olsun noter dahil o iki callisani haram olsun haksiz kazanclariniz . Sizi sikayet edecegim dedigimde istersen valiye git dediler , okadar eminler yani bisey olmayacagindan, sayin vali , sayin belediye yada bu konuda yetkili kimse vatandasi boylelerine ezdirmeyin

Başa dön tuşu