Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kırıkkale Recep Tayyip Erdoğan’ın Yanında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine günler kala tüm varlığı ile sahada aktif çalışan Kırıkkale Sivil İnisiyatif Erdoğan Gönüllüleri, kapı kapı gezerek hükümetin yaptığı çalışmaları anlatıyor.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Kırıkkale’de Sivil İnisiyatif Erdoğan Gönüllüleri bir araya geldi. Yaklaşık 500 gönüllüden oluşan Kırıkkale Sivil İnisiyatif Erdoğan Gönüllüleri, 28 Mayıs seçimlerinin önemini anlatmak için çat kapı programları düzenliyor.

Gönüllüler bugün kentin dört bir tarafına dağılarak, Kırıkkalelilere Erdoğan’ın yaptığı çalışmaları anlatıyorlar, ‘Neden Erdoğan? Broşürleri dağıtıyorlar. Vatandaşlarla da hasbihal eden gönüllüler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istediler.

AK Parti’nin yeni dönemde kadınlara yönelik projelerini de anlatan gönüllü Mustafa İşler, “Biz Kırıkkale’de Sayın Recep Tayyip Erdoğan için bir araya geldik. Kısa süre de büyüyerek sayımızı 500’e çıkardık. ‘Bir elin nesi var iki elin sesi var’ diyerek bir araya geldik ve bastırdığımız broşürleri Kırıkkale halkımıza dağıtıyoruz, Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyoruz” dedi.

Kırıkkale’de yağan yağmura rağmen Erdoğan için çalışmalarını sürdüren gönüller hep bir ağızdan, “Beraber yürüdük biz bu yollarda. Beraber yürüdük yağan yağmurda. Bütün dinlediğimiz şarkılarda. Bize Ülkemizi, Reisimizi hatırlatıyor” dediler.

Kırıkkale Recep Tayyip Erdoğan’ın Yanında - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu