Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimEkonomi

Kırıkkale Üniversitesi ile iş birliği yapmak istiyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Başalan’ı Almanya GDS Firmasının Sahibi Thomas Löhn ve GDS Uygulama Müdürü Evrin Alıcı beraberinde Turcar Fabrika Müdürü Mustafa Taha Özcan ziyaret etti.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

Ziyarette Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi, TTO Müdürü Doç. Dr. Tuncay Şimşek, Dış İlişkiler Müdürü Dr. Zeynep Başer, Dr. Öğr. Üyesi Rüstem Yılmazel ve Öğr. Gör. Gökhan Ünlü hazır bulundu.

Kesici-Delici Takım Tutucuları ürettiklerini ve Turcar ile birlikte çalıştıklarını anlatan Thomas, Kırıkkale Üniversitesi ile de iş birliği yapmak istediklerini belirtti. Proje bazında uluslararası çalışmalar yapılması, teknoloji transferi ve eğitim öğretim faaliyetlerini destekleyici faaliyetler yapılmasını önemsediklerini ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Mehmet Başalan ise misafirlerine hediyeler vererek ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Ardından Kırıkkale MYO ve Merkezi Araştırma Laboratuvarında incelemelerde bulunan konuklar ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti paylaşarak Üniversiteden ayrıldılar.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu