Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Kırıkkale’de AK Parti Seçmeni”Her geçen gün aleyhimize işliyor”

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Kırıkkale'de AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayını açıklanmadı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Kırıkkale’de AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayını açıklanmadı.Benzer durum diğer tüm illerde de yaşanıyor.Bu durum 2 farklı şekilde yorumlanıyor ; AK Parti doğru aday için ince eleyip sık dokuyor diye düşünenler de var , AK Parti seçimleri kazanabilecek potansiyel de aday bulamıyor diyenler de var.

AK Parti genel merkezi ise son dönemde anket çalışmalarına iyice ağırlık vermiş durumda.Cumhurbaşkanı Erdoğan adayların açıklanmasına ilişkin 29 Aralık tarihini işaret etmişti ancak adaylar o tarihte de açıklanmadı.Adayların açıklanacağı nihai tarih olarak ise 15 Ocak veriliyor.AK Parti’nin 15 Ocak’ta yapılacak programda şehitlerimizden dolayı ertlendi.

Kırıkkale’nin ittifak yapılmayacak iller arasında olmaması ve AK Parti’nin adayının açıklanmaması parti tabanında yavaş yavaş rahatsızlık yaratmaya başladı.Önceleri ”Aday kim olacak?” diye merak eden seçmen artık , ” aday neden açıklanmıyor?” diye sormaya başladı. Önceki seçimlerde aday açıklama tarihi göz önüne alındığında hala adayın açıklanmamış olması parti tabanında hayal kırıklığı yaratıyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x