Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleSağlık

Kırıkkale’de Anne adaylarına eğitim verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Sağlık Bakanlığınca yürütülmekte olan Gebe Bilgilendirme Sınıfı ve Evlilik Öncesi Danışmanlık Programları kapsamında merkez ve ilçe Toplum Sağlığı Merkezlerinde hizmet veren görevli personellere hizmet içi eğitim düzenlendi.

KARŞILIKLI İSTİŞARELER YAPILDI

Eğitim, İl Sağlık Müdürlüğü ÇEKÜS Birimi personelleri tarafından verildi. Eğitimde, programların amacı, kapsamı ve içeriği hakkında bilgi verildi. Ayrıca, eğitimde sahada yürütülen çalışmalar ile ilgili değerlendirmeler ve karşılıklı istişareler yapıldı. Eğitime katılan personel, verilen bilgilerin ve yapılan değerlendirmelerin kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek, teşekkür ettiler.

EĞİTİMDE ELE ALINAN KONULAR

Programların amacı, kapsamı ve içeriği hakkında bilgi verildi. Eğitimde sahada yürütülen çalışmalar ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Karşılıklı istişareler yapılarak, programların daha etkin yürütülmesi için öneriler alındı.

EĞİTİMİN SONUÇLARI

Eğitim, programların daha etkin yürütülmesi için önemli bir adım oldu. Eğitime katılan personel, verilen bilgiler ve yapılan değerlendirmeler sayesinde programlar hakkında daha iyi bilgi sahibi oldu. Ayrıca, eğitimde yapılan karşılıklı istişareler sayesinde, programların daha etkin yürütülmesi için bazı öneriler alındı. Bu önerilerin hayata geçirilmesi ile programların daha fazla kişiye ulaşacağı ve daha etkili olacağı öngörülüyor.

Haber:Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu