Asayiş

KIRIKKALE’DE ARANAN 15 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de polis ekipleri kentin çeşitli noktalarında geniş çaplı asayiş, trafik ve narkotik uygulaması gerçekleştirdi. Şok Uygulamalar kapsamında, 7 bin 45 şahıs ve 2 bin 544 araç sorgulandı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

15 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği Şok uygulamalar kapsamında, asayiş olaylarına karıştıkları tespit edilen 15 şüpheli yakalanarak işlem yapıldı. Ekiplerce yapılan çalışmalarda 7 bin 45 şahıs ve 2 bin 544 araç sorgulandı, aralarında çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle de 119 araca cezai işlem uygulandı. Ayrıca 7 adet Ruhsatsız Tabanca, 1 adet Ruhsatsız Tüfek, 359 adet Fişek, 59 adet Sentetik Ecza, 26 adet Elektronik Sigara, 1,6 gram Esrar, 0,37 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yaptıkları açıklamada suç ve suçlularla mücadelelerinin kesintisiz devam edeceğini vurguladılar. Kentin güvenliğini sağlamak ve halkın huzurunu temin etmek için benzeri operasyonların devam edeceği belirtildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu