Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kırıkkale’de gençler şiir yarışmasında yarıştı

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Sahne Sırası Sende’ adı altında şiir yarışması düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Sahne Sırası Sende’ adı altında şiir yarışması düzenlendi.

SAHNE SIRASI SENDE YARIŞMASI

Kırıkkale Gençlik Merkezi’nde düzenlenen “Sahne Sırası Sende” Şiir Yarışması’nda dereceye giren gençlere ödülleri verildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde organize edilen, Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında İl Müdürlüğümüz himayelerinde Gençlik Merkezlerimize üye olan gençler arasında “Sahne Sırası Sende” Şiir Yarışması düzenlendi.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

18-25 yaş arası gençlerin katıldığı Şiir Yarışmasında dereceye giren gençlere ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş ve birim amirleri tarafından takdim edildi. Gençlere başarılar dileyen Güneş, “Gençlerimizin her alanda yarınlara en iyi şekilde ilerlemesi noktasında gereken çalışmaları yapıyoruz. Gençlerimiz bu gibi yarışmalarda hem heyecanlarını yeniyor hem de daha güzel şiir okumak için yarışıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x