Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Kırıkkale’de kaynakçılar belge için ter döktü

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM işbirliğinde Çelik Kaynak Seviye 3 Mesleki Yeterlilik Sınavı düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM işbirliğinde Çelik Kaynak Seviye 3 Mesleki Yeterlilik Sınavı düzenlendi.

Alınması Zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgeleri kapsamında yer alan Kaynakçılık Belgesi için Kırıkkale Ticaret ve Sanayi odası ile TOBB MEYBEM işbirliğinde Çelik Kaynak Seviye 3 Mesleki Yeterlilik Sınavı düzenlendi. TSO’ya ait Mesleki Eğitim Merkezinde teorik ve pratik olmak üzere 2 aşamada gerçekleştirilen sınava 16 kişi katıldı. Sınav öncesi adaylara sınavın konusu olan argon ve elektro ark kaynakları hakkında bilgi verildi.

22012023-kaynakcilik-sinavi-371224.jpg

Birçok alanda olduğu gibi kaynakçılık alanında da belirli yasal çerçeveler içerisinde yalnızca belirlenen yeterliliğe sahip kişilerin faaliyet gösterebilmeleri adına MEYBEM ile Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilen sınavla ilgili değerlendirmede bulunan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, mesleki yeterlilik belgesinin gerekliliğine dikkat çekti. Varlı Kırıkkale TSO ve MEYBEM işbirliğinde düzenlenen sınavlarda 71 ayrı alanda mesleki Yeterlilik Belgesi verildiğini, başvuruların Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında alındığını hatırlattı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x