Eğitim

Kırıkkale’de öğrenciler biranda dışarı kaçıştı!

Türkiye'yi yasa boğan asrın felaketinin üzerinden bir yıl geçti. Depremde hayatını kaybedenleri anmak amacıyla yurt genlinde olduğu gibi Kırıkkale’deki okullarda da bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ardında İstiklal Marşı okundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye’yi yasa boğan asrın felaketinin üzerinden bir yıl geçti. Depremde hayatını kaybedenleri anmak amacıyla yurt genlinde olduğu gibi Kırıkkale’deki okullarda da bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ardında İstiklal Marşı okundu.

DEPREM KONUSUNDA BİLGİLER VERİLDİ

Asrın felaketinin yaşandığı 6 Şubat depremlerinin birinci yıl dönümünde Kırıkkale’deki okullarda öğrenciler deprem konusunda bilgilendirildi. AFAD İl Müdürlüğündeki konunun uzmanları tarafından okulların konferans salonunda deprem konusunda öğrencilere detaylı bilgiler verildi.

kirikkalede-ogrenciler-biranda-disari-kacisti2.jpg

Eğitimin ardından tatbikat yapılarak öğrenciler güvenli alanda toplandı. 100. Yıl İlkokulunda düzenlenen etkinliğe, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

kirikkalede-ogrenciler-biranda-disari-kacisti3.jpg

 

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x