Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Sinerji’yi gururlandıran başarı

Faaliyet gösterdiği günden itibaren yaptığı ve farkındalık oluşturan çalışmalarıyla dikkat çeken Sinerji AŞ, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nden Kırıkkale’nin ismini dünya genelinde duyurmaya devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2023 YILI GELENEĞİNİ BOZMADI

Faaliyet gösterdiği günden itibaren yaptığı ve farkındalık oluşturan çalışmalarıyla dikkat çeken Sinerji AŞ, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nden Kırıkkale’nin ismini dünya genelinde duyurmaya devam ediyor. Sağladığı istihdam ve yatırımlarla ekonomiye destek sağlayan Sinerji AŞ, 2023 yılı büyüme geleneğini bozmayarak bu yılda Türkiye genelinde üst sıralara doğru basamak yükseltti.

sinerjiyi-gururlandiran-basari2.jpg

EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKETLER

Sinerji AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, “Geleneğimizi 2023 yılı içinde yine bozmadık. TOBB ETÜ ve TEPAV işbirliğinde düzenlenen Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 şirketinin belirlendiği Türkiye 100 ödüllerinde 2023 verilerine göre en hızlı büyüyen 57. firma ünvanı aldık. Ayrıca bu listeye 3. kez girerek bir rekora imza attık. Ödülümüzü takdim eden Ticaret Bakanımız Ömer Bolat ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve başarılarımızın mimarı olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x