Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kırıkkale’de Organik Arıcılık İçin Kolları Sıvadık

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü 2022 yılı proje faaliyetleri kapsamında Kırıkkale'de organik arıcılığın geliştirilmesi çalışmalarına başlandı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü 2022 yılı proje faaliyetleri kapsamında Kırıkkale’de organik arıcılığın geliştirilmesi çalışmalarına başlandı.

SORULARI YANITLANDI

Bu amaçla yürütülecek çalışmalardan biri olan bilgilendirme toplantısı  İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Adıyaman Sert Kabuklu Meyveler Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Atilla Öztokmak, Hayvan Sağlığı  Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Abdullah Leblebicier, Kırıkkale Arı Yetiştiricileri Birliği Başkan ve üyelerinin katılımlarıyla yapıldı.Toplantı da Bakanlığın Adıyaman Sert Kabuklu Meyveler Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Atilla Öztokmak tarafından yetiştiricilere bilgi verildi, soruları yanıtlandı. Toplantıya ev sahipliği yapan ve bir konuşma yaparak arı yetiştiricilere seslenen İl Müdürü Sırrı Yılmaz; “İlimiz arıcılık konusunda Dinek Dağı gibi önemli bir organik alana sahip olması ve Ankara gibi metropol pazarına yakın olması önemli bir şans. Bu potansiyeli harekete geçirmek ve ilimizi organik bal üreticiliğinde bir marka haline getirmek istiyoruz. Projemiz detaylı şekilde hazırlanıp uygulanmaya başladı. Bu konuda çalışmalarımız ve projelerimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x