Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleTeknoloji

Kırıkkale’de Siber Zekâ Bilgi Yarışması başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Siber Farkındalık ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Siber Zekâ Bilgi Yarışması başvurularının başladığını duyurdu.

27-28-29 ARALIK TARİHLERİNDE

Kırıkkale İl Milli Eğitim sosyal medya hesabından yapılan duyuruda “Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Siber Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında Siber Zekâ Bilgi Yarışması düzenlenmektedir. SiberZekaBilgiYarışması ile ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerin siber farkındalık düzeylerinin artırılması hedeflenmiştir. siberzeka.cbddo.gov.tr sayfasında her eğitim kademesi için siber güvenlik konularını kapsayan 10 soruluk eğlenceli bir test bulunmaktadır. En çok doğru cevabı en kısa sürede veren her kademeden öğrenciler Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Değerlendirme sonunda kazanan öğrenciler, okul ve sınıf bilgileri ile beraber Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır. Siber Zeka Bilgi Yarışması İlkokul öğrencileri 27 Aralık, Ortaokul öğrencileri 28 Aralık, Lise öğrencileri 29 Aralık 2023 tarihinde ilgili adresten yarışmaya katılabilecek” ifadelerine yer verildi.
Haber: Tahir Erdem

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu