Kırıkkale

Kırıkkale’de silah operasyonu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen; ruhsatsız silah, bıçak veya mermi bulundurma, satın alma veya taşıma suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen şahıslara yönelik seri bir takım operasyon düzenlendi.

 

SİLAHLARA EL KONULDU, ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR

Planlı yürütülen soruşturma kapsamında, operasyon aşamasına kadar yapılan ön ara yakalamada U.M. isimli şahıstan 1 adet ruhsatsız tabanca 5 adet mermi, M.E.A isimli şahıstan 1 adet ruhsatsız tabanca 43 adet mermi, G.Ş. isimli şahıstan 1 adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet mermi, H.İ. isimli şahıstan ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve 9 adet mermi ele geçirildi. Aynı soruşturmada elde edilen deliler neticesinde, İ.B. isimli şahıs ile irtibatlı olduğu ve kaçak silah bulundurabileceği değerlendirilen şüpheli şahıslara yönelik 16.04.2019 tarihinde M.E.A., isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca, şarjör, mermi ele geçirildi, yine İ.B isimli şahın ikametinde yapılan aramada ise 1 adet Glock marka tabanca ve tabancaya ait şarjör, 90 adet MKE ibareli mermi ele geçirildi. Göz altına alınan şüpheliler hakkında çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x