Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Kırıkkaleliler hizmetleri değerlendirdi, beklentilerini dile getirdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Haber71.net olarak sosyal medya aracılığıyla başlatmış olduğumuz “Şehrimizin Hangi Hizmetlerinden Memnunsunuz?” ve Sizce Şehrimizin En Büyük Sorunu Nedir? Soruları vatandaşların büyük ilgisini gördü.

Haber71.net olarak başlatmış olduğumuz Şehrimizin Hangi Hizmetlerinden Memnunsunuz?” ve Sizce Şehrimizin En Büyük Sorunu Nedir? Soruları büyük ilgi gördü. Sosyal medyada Kırıkkalelilerin yaptığı yorumları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

ŞEHRİMİZİN HANGİ HİZMETLERİNDEN MEMNUNSUNUZ?

İsa Uğantaş: Secim öncesi ortada penguen gibi takım elbise giyip tek tek ev ev gezen oy toplayan başkanlar ve vekiller neden secimden sonra piyasada yok neden secimden sonra halk bu şahısları göremiyor meydanlarda.hizmeti geçtim.nerde bu söz verenler verdikleri sözler..Bukadar.

Mehmet Altun: Belediyenin yolları yıkamasından şikayetçiyim israf ediyor yol boyunca çimlerin suyu boşuna akıp gidiyor yazık yetim için israf etmeyiniz diyor ya hani.

Rabia Rabia: Ne hizmet var kirikkalede park yapıldı multecilere onlar rahat ediyor korkuyoruz gidip oturmaya.

Şükran Satık: En başta zabıtaların pazarlardaki kontrolü pazarcilari gezerek şikayetlerin dinlemesi yürüyüş parkını gözlemlemesi

Cemil Can: Resmen dalga geçiyo haber yaparken çok güllük gülüstanlık herşey iş yeri çok ankaraya gidip geliyok su kesilir yagmur yagar elektirik giderr büyükk köyümüzden memnununzzz.

Serkan Tuncer: Şehirde hizmet yok ki! Memnun olalım yahut olmayalım. Rabbimin verdikleriyle yetiniyoruz.

Abdullah Kiratli: Bahçelievler mahallesi kavşağını sadece gidiş için yapmışlar.bahcelievlerden gelenler sanayi ye gidip oradan dönecekler.bu nasıl bir iş.muslumana gavur eziyeti değil mi?

Nurcan Tunçbilek: Protez köprümüz varya daha ne olsun bitirene kadar bittiler

Harun Şanlı: Ne hizmeti yapıyolar ki şehirde neden memnun olalım

Cevriye Ateş: Butun parklar multeci dolu çocuklarimi goturebileceğim park yok malasef.

Mertcan Büyükkeskin: Halk otobüsü istiyoruz artık yeter…

 

SİZCE ŞEHRİMİZİN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?

Yasin Bişkin: Trafik, kaldırım, altyapı,otopark,mesire alanlarının yokluğu,esnafların kaldırım üzerine ürünlerini koyması,aşırı derecede arapların yerleşmesi arapkale oldu memleketim.

Mustafa Kaya: Belediye başkanına biri kulağına söylesin Kırıkkale Zafer caddesinde ibaret değil. Oy sadece Zafer caddesindeki esnaf vermiyor. Mahalleride var bu şehrin. Halk nasıl bu seçimde cezayı kesti yerel seçimlerde de keseceğini söylesin.

Mehmet Doğan Kavlak: En büyük sorun birbirine saygısı ve sevgisi olmayan İNSANI!! Trafik sorunu vatandaşın birbirine saygısızlığı. İçme suyu sorunu belediyenin saygısızlığı. Kaldırımın olmaması esnafın saygısızlığı. Mesire yerinin olmaması insanların doğaya olan saygısızlığı. Saygı sorununu çözmeden hiçbir şey çözülmez. Gündelik dedikoduların siyaseti bile belirlediği bir şehirde insanlardan saygı beklemek biraz imkansız gerçi!

Engin Kaya: Camilerden köylerden su çekeceğiz diye bir çoğumuz bel fıtığı olduk.İlk önce su problemini çözsünler. Bir daha birşey var.Eski hayvan pazarının yerine bok havuzu yaptılar. Mezarlığa bari saygıniz yokmu sizin ya getirip yanı başına yaptınız bu tesisi. Millet balkonunda oturamıyacakmı. Evin içine gelir oldu kokusu ayıp ya günah. Burdaki ikamet insanların vebalini nasıl ödeyecek bu tesisi buraya yapan kişiler.

Fatih Pekdoğan: Şehrini Seven,Kırıkkale Milliyetçisi Bürokrat ve Siyasilerin Olmaması, BÜTÜN SORUNLAR ÇÖZÜLÜR..

Yildiz Aytekin: Birde kirikkalenin gece ve gündüz sineklerinden kurtulsak diyenler ilacını az suyunu çok koysalar da kurtulsak yüzümüze peçe taksak diye duşunuyorlar duyun artık baskanim.

Şinasi Yüce: Yollar berbat altyapı yok. Her yer yama. Her geçtiğimde bu yollardan günaha giriyorum. Belediyecilik yapılmıyor bence.

Burhan Topdemir: Park bahçe..Ankara’da adım başı park var vatandaşı da bilinçli koruyup gozetiyolar. bizde Topu topu beş park var oda tıklım tıklım dolu belediyenin Zafer caddesi ve civarı dan başka mahalleleri olduğunu da bilmesi gerekir kenar mahallelerde çöp almaktan başka hizmeti yok.

Mustafa Kaya: Halk otobüsü ve Belediye otobüslerin olmadığı şehirlerden bir kaç tanesiyiz… Güneydoğu illeri 2 yıla kalmaz Kırıkkale ye fark atacaklar.

Nurhan Guven: İnsanımız.hiçbirşeyden memnun olmayan eline sağlık demeyen kendi kapısının önünü temizlemeyen şükürsüz insanımız.herşeyi siyasete bağlayan hemen sandıkta görüşürüz diyen insanımız.5 senede herşeyin mükemmel olmasını bekleyen insanımız problem.dürüst çalışana bile hırsız diyen bilip bilmeden kendi Müslümanlığını unutup insanlara iftira atan insanımız.en büyük problem.

Derya Deniz Özcan: Belediye otobüsü istiyoruz terminalden başlayip yol boyunca19 Mayıs stadyumuna çarşıya gitmeden yada yol boyu dolmuşu çarşıya gitmeden direk giden tek dolmuş caliliöz köprüden çarşıya iniyoruz oradan Başpınara biniyoruz iki dolmuş ama köprüden direk yol boyu olsa nerdeeeeee.

Harun Öztürk: Araba park yeri çok büyük sorun. kızılkanat otoparkı halka açık olması lazım. çarşıya çok katlı otopark yapılması lazım.

Türker Mustafayakuperen Topaklar: Kendini usta şoför sanan acemi sürücüler, Çöp konteyner i olmaması, Halk otobüsü olmayan tek il oluşumuz. Yanımızda büyük nimet olan kızılırmağı değerlendirilmemesi. Daha cok.

Muhammed Kerim Altın: Otogar köprüsünü yaptılar olmadı şimdi bahçelievler mahallesine köprü yapıyorlar köprünün çarşıya direk gidiş ayağını yapmadılar sonra belediye otobüsü daha çok yazacağım varda neyse bunlar yeterli.

Emre Fidan: İs is fabrika vs. Nüfus hep dışarıda is lazım memlekete.

Ömer Olgun: Yollar ve plansız şehir

Egemen Haydar Özlük:Kırıkkale Adına Açılmış Bir Site Var ve Orada Şehrinizde En Çok Neden Şikayetçisiniz Diye Soruyor ya İşte Onun Cevabı; Durmadan Kesilen SU. Hafta Sonu Olacak İş mi Zafer Caddesinde Sular Kesik ve Maalesef Hala Bu Belediye ye Toz Kondurmayanlar Var..!

Fatih Akdeniz: su yollar sivri sinek ler cöp konyeynları yok

Şeref Arslanlı: alt yapi halen kanser yapan haspes sebeke su borulari mevcut.

Mustafa Kalkan: Köprü calismasi yapmasinlar çünki yapamiyolar

Abdurrahman Doğan: Park yol altyapı ve dahası

Serkan Tuncer: Soru yanlış sorulmuş. Şehrimizde sorun olmayan ne var? Diyelim daha az cevap aliriz.

Veli Döndü Arinik: Yerel bir tv kanalının olmaması

Harun Kincal: Beceriksiz siyasetçiler

Nurcan Tunçbilek: Çarpık kentleşme

Cafer Köksal: Tabiki içilemeyen su sorunu.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x