Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Yeşilöz deresi mahalleliyi bezdirdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Yeşilöz Deresi adeta pislikten geçilmiyor. Kanalizasyon kokusunun karıştığı, üzerinin açık olması nedeniyle yoldan geçen bilinçsiz vatandaşların da buraya çöp atması mahalle sakinlerini canından bezdirmiş durumda.

 

MAHALLE SİNEK VE KOKUDAN GEÇİLMİYOR

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Bahçelievler Mahallesi 1231. Sokakta Devlet Su İşlerine ait olan Yeşil öz deresi, adeta çöp deryasından geçilmez durumda. İçerisine sanayi atıklarının ve kanalizasyon pisliğinin karışması sonucu mahalle adeta sinekten ve kokudan geçilmiyor. Sıcaklarla birlikte sinekten ve kokudan adeta bezmiş durumda olan vatandaş, yetkililerin biran önce bu soruna çözüm bulmasını istediler. Sokakta oynayan çocukların hastalık kapma riskinin de taşıdığı bölgede bulunan aileler de durumdan perişan halde. Durumdan dolayı çocuklarını rahat şekilde mahallede oyun oynamaya gönderemeyen aileler, Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve diğer yetkililerin duruma çözüm bulmasını istediler.

 

VATANDAŞ BAŞKANI MAHALLEYE BEKLİYOR

Pislik kokusundan geçilmeyen mahallede vatandaşlar Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı mahallelerine davet ettiler. Saygılı’ya çağrıda bulunan vatandaşlar, “Burada yaşayanlar insan değil mi. Bizim çektiğimiz bu çile nedir. Neden bu mahalleye bakım yapılmıyor. Her gün buradan binlerce kişi işe gidip geliyor. Bu rezilliği görmezden gelmesinler” şeklinde seslerini Başkan Saygılı’ya duyurmaya çalıştılar.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x