Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Kırıkkale’nin hizmetkarı olacağız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

‘Seçimi farkla kazanan Mehmet Saygılı mazbatasını aldı ve ilk mesajı, “Kırıkkale’nin hizmetkarı olacağız” oldu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Saygılı Kırıkkale Seçim Kurulu’ndan görev mazbatasını aldı. Kırıkkale Belediyesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar Saygılı’yı tebrik etmek üzere törene katıldılar. Saygılı, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, “Kırıkaleli vatandaşlarımızın, 30 Mart seçimleri ile birlikte sırtımıza yüklediği bu görevi inşallah en iyi şekilde yapacağız. Ateşten bir gömleğe talip olduğumuzun farkındayız, ancak Allah’ın izniyle bu yükün altından rahatlıkla kalkacağız. Vatandaşlarımızın güveni için gece-gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız” dedi.

HALKIN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Kırıkkaleli, kendisine gösterdikleri güven için teşekkür eden Başkan Saygılı, “Seçimler artık geride kaldı. Bundan sonraki süreçte güzel Kırıkkalemizi hep birlikte yönetecek ve büyüteceğiz. Kırıkkale’nin yeni projeleriyle görev alanı çok genişledi ve sorumluluk alanı büyüdü ancak, biz bu zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilecek bilgi birikimine ve güce sahibiz. Seçimlerin kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını Cenabı-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

YAPILAN HİZMETLERİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Adliye’de ki törenin ardından Kırıkkale Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleştirildi. İki dönemdir Kırıkkale Belediye Başkanlığı yapan Veli Korkmaz, görevi Mehmet Saygılı’ya devretti. Kırıkkale’nin gelişimi için 10 yılını feda ettiğini belirten Korkmaz açıklamasında, “10 yıllık dönemde yaptığımız hizmetlerin mutluluğunu yaşıyoruz. Kırıkkale’ye 10 yıldır hizmet ettik. Devir teslim töreninde gözümüz arkada değil, hizmetlerin katlanarak devam edeceğine inanıyorum”

“…NE MUTLU BİZE”

 “AK Parti anlayışı Kırıkkale’de farklılık oluşturdu. Fark yine Saygılı ile devam edecek ve hizmetler artacak. Her aşamada bizlere destek olan vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yine yerel kalkınma da bizlere destek olan Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a şükranlarımı sunuyorum. Kırıkkale’de hoş bir seda bıraktıysak ne mutlu bizlere, vatandaşlarımıza ve partililerime teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

“HER KESİMİN BAŞKANI OLACAĞIM”

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, emaneti iyi bir şekilde koruyacaklarını belirterek, “Kırıkkale’de hizmet devam edecek. Bugün burada emaneti devir alıyoruz. Bu emaneti layıkıyla taşımayı ve Kırıkkale’ye hizmetkar olmayı istiyoruz. Kırıkkale’nin gelişimi için bu kadrolarımız gece gündüz çalışacak. Yerel de kalkınma yine AK Parti’yle devam edecektir. Bugüne kadar adaylık sürecinden bu yana bana destek olan Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay’a teşekkür etmek istiyorum. Kentin gelişimi için hemen çalışmalara başlayacağız. Bizlere destek veren oy veren, vermeyen herkesin, her kesimin başkanı olacağım” diye konuştu.

BİR KİŞİ BİLE KÖTÜ DİYEMEDİ

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise yaptığı açıklamada, “Kırıkkale’nin temel sorunlarını hep birlikte çözerek, şehri geliştirmeye yönelik önemli çalışmalar yaptık. Hükümet olarak bizler büyük destek verdik ve Kırıkkale’yi geliştirdik. Kentimizin gelişmesi yine devam edecektir. AK Parti’nin anlayışı budur, 10 yıllık başkanlık döneminde Veli Korkmaz kente iyi hizmetler yaptı. Herkesin, her kesimin takdir ettiği hizmetler yapıldı.  Bir kişinin bile Başkanımıza eleştiri veya suçlama yaptığını görmedik.”

PIRIL PIRIL BİR GENÇ

 “Başkan Korkmaz, namuslu, dürüst, işini yürüten ve hassasiyeti koruyan bir kişilikti. Yatırımlara ve çalışmalara baktığımız zaman Kırıkkale’ye doğalgaz geldi, yine şehrin çehresini değiştirecek çalışmalar yapıldı.Gelecekte Veli Korkmaz daha iyi anılacaktır. Adaylık sürecinde baktığımız zaman Mehmet Saygılı kardeşimize kimse olumsuz bir düşünce veya eleştiri sarf etmedi. Pırıl, pırıl bir genç ve başkanlığı yapabilecek kapasitedir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

0 0 votes
Haber Değerlendirme
8 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu