Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

KIRIKKALE’NİN HİZMETKARIYIZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mazbatasını alan Belediye Başkanı Saygılı ilk mesajını verdi

Hafta sonu yapılan yerel seçimlerden tekrar zaferle ayrılan ve ikinci dönem için Kırıkkalelilerden yetki alan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı mazbatasını aldı. İkinci kez bu görevi yapacak olan Belediye Başkanı Saygılı, “Kırıkkale’nin hizmetkarı olmak için çıktığımız bu yolda bizlere destek veren tüm Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Kırıkkaleli hemşerilerimin, oy veren, vermeyen bütün halkımın hizmetkârı olacağım” diye konuştu.

MAZBATASINI ALDI

31 Mart Mahalli idareler genel seçiminde yüzde 42,03’lük oy oranı ile AK Parti’den ikinci kez Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen Belediye Başkan Mehmet Saygılı, mazbatasını aldı. Belediye Başkanı Saygılı, beraberinde AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, parti yönetimi, belediye birim müdürleri ve belediye personelleriyle birlikte Adalet Sarayı’na giderek mazbatasını 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Merkez ilçe seçim kurulu başkanı Ramazan Akbal’dan aldı. Adalet Sarayı konferans salonunda gerçekleştirilen mazbata töreninde konuşma yapan Akbal, Kırıkkale’de seçimlerin huzurlu bir şekilde gerçekleştiğini ifade etti.

SORUNSUZ BİR SEÇİM GEÇİRDİK

Seçimlerin demokratik yollarla ve huzurlu şekilde geçmesinin mutluluk verdiğini belirten Akbal, “İkinci kez başkanımız bu mazbatayı alıyor. Başkanımız çalışmasının ve gayretinin emeğini alıyor diye düşünüyoruz. Biz, Kırıkkale’de seçim sonuçlarında herhangi bir sorun yaşanmamasından dolayı seçim kurulu başkanı olarak herkese teşekkür ediyoruz.  Bu konuda siyasi partilerimizin tümüne ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir seçim geçirdik. Milletin iradesi ne yönde tecelli ediyorsa biz ona göre kazanan arkadaşa başarılar diliyoruz.” dedi.

BU BİR EMANETTİR

Kırıkkale Belediyesindeki ikinci dönem için mazbatasını alan Belediye Başkanı Saygılı  “Bugün üzerimize almış olduğumuz bir emanettir. Bu aziz milletin hizmet etmek için bizlere verdiği bir emanettir. Rabbime çok şükürler olsun ki bütün kampanya süreci boyunca dedim ki eğer hizmetkâr olmaktan başka bir amacım varsa rabbim bana olarak bunu nasip etmesin dedim. Şükürler olsun ki bugün bunu alabildik bu emaneti üzerimize aldık inşallah bütün Kırıkkaleli hemşerilerimin, oy veren, vermeyen bütün halkımın hizmetkârı olacağım. Hepsinin emrindeyim, hizmetkârıyım. Allah inşallah bundan sonda da bizlere hizmet etmeyi nasip eder. Bizlere destek veren tüm hemşehrilerime birkez daha teşekkür ediyorum”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x