Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Otizmli çocukların hayalleri gerçek oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde fark yaratan bir etkinliğe imza attı. Bir günlüğüne de olsa polis olmanın sevinç ve heyecanını yaşayan otizmli çocuklar ekip otosunda tur atarak siren çalıp anons yaptılar.

 

POLİS KİMLİĞİ VE ROZET VERİLDİ

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle düzenlediği etkinlikte özel çocukların hayallerini gerçekleştirdi. Kırıkkale polisi, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla otizmli çocuklarla buluştu. Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, özel çocuklarla birlikte pasta kesti. Çocuklarla yakından ilgilenen ve hepsini bağrına basan Çorumlu, onlara pasta ikram ederek çeşitli hediyeler verdi. Kendileri için hazırlanan temsili polis kimliği ve rozetlerini Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’dan teslim alan özel çocukların sevinçleri ise görülmeye değerdi.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Ekip otoları ve motosikletlerle gezdirilen özel çocuklar, polis şapkası takıp, siren çalıp, anons yaptılar. Gönüllerince eğlenme fırsatı bulan özel çocuklar, şarkılar söyleyip polis memurlarına  sevgi gösterilerinde bulundular. Çocuklarının hayallerinin gerçekleştiğini belirten aileler, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ettiler.

 

POLİS TEŞKİLATI HER ZAMAN DESTEK VERECEKTİR

Polis Teşkilatı’nın her zaman farkındalığa katkıda bulunacağını ifade eden İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, “Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle etkinlikler devam edecek. Aynı zamanda 10 Nisan Polis Haftası. Biz çocuklarımızı böyle bir etkinlikle sevindirelim istedik. İnşallah makbule geçmiştir. Otizmin farkındayız. Farkındalık konusunda polis teşkilatı her zaman destek verecektir. Amacımız onları sevindirmek ve yanlarında olabilmek.”diye konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x