Kırıkkale

Kırıkkale’nin Yeni Valisi Makas, Erzincan’a Veda Etti

Cumhurbaşkanlığı'nın Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliği'ne atanan Vali Mehmet Makas, Erzincan’a veda etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı’nın Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliği’ne atanan Vali Mehmet Makas, Erzincan’a veda etti.

Erzincan’daki görevi sona eren Vali Mehmet Makas için valilik önünde veda töreni gerçekleştirildi. Kendisini uğurlamaya kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Üç yılı aşkın süredir Erzincan’da görevini sürdüren Valimiz Mehmet Makas, vedalaşmak için gelenlerle tek tek tokalaştıktan sonra helallik isteyerek ailesiyle birlikte Erzincan’dan  ayrıldı. Vali Makas’ın önümüzdeki günlerde Kırıkkale Valiliği görevine başlaması bekleniyor.

Vali Makas, Erzincan’dan ayrılması sebebiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile Kırıkkale Valiliği’ne atanmam sebebiyle birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehrimiz Erzincan’a ve sizlere bugün veda ediyorum. Erzincan’ın güzellikleri, tarihi geçmişi ve en önemlisi sıcakkanlı insanları, burada geçirdiğim her günü benim için kıymetli kıldı. İNSANI YAŞAT Kİ, DEVLET YAŞASIN şiarıyla vatandaşlarımızın aldığı hizmetler bağlamında tüm Erzincan’da memnuniyet oluşturmak için görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışırken sizlerden aldığım destek, ilham ve enerji benim için paha biçilmezdi. Görev sürem boyunca, Şehri Can’a Vali olarak hizmet etmek benim için büyük bir onur ve ayrıcalık oldu. Bu süreçte birlikte çok şey öğrendik, birçok başarıya imza attık ve zorlukların üstesinden birlikte geldik. Bismillah diyerek başlayıp dik yürüdüğümüz bu yolda bizleri yalnız bırakmayan ve göstermiş olduğunuz teveccüh için siz değerli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya tarafından bizlere tevdi edilen bu görev kapsamında atandığım Kırıkkale ilimizde de bir evinizin olduğunu, her daim evimizin ve gönlümüzün kapılarının tüm can Erzincanlılara açık olduğunu bilmenizi isterim. Baki kalan bu kubbede hoş bir seda bıraktığımı düşünmenin gönül rahatlığıyla sizlere veda ediyorum. Allah’a ısmarladık…” ifadelerinde bulundu.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x