Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2024 Yerel SeçimlerSiyaset

Kırıkkale’ye Yönelik Sunulan Proje Yok, Algı Dersen Var

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehrin sorunlarına çözüm söylemek yerine algı ile seçimi değil, koltuğunu kurtarma telaşını sürdürüyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehrin sorunlarına çözüm söylemek yerine algı ile seçimi değil, koltuğunu kurtarma telaşını sürdürüyor.

ALGI OPERASYONU

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehrin sorunlarına çözüm söylemek yerine algı ile seçimi değil, koltuğunu kurtarma telaşını sürdürüyor. Şehri berbat eden Saygılı, şimdi de algı ile siyaseti berbat etme peşinde. Anketlere bakıldığında kaybetmesine kesin gözüyle bakılan Saygılı, MHP’den beklediği birleşme desteğini alamayınca, şimdi de CHP’yi terör algısı ile suçlayarak koltuğunu kurtarma telaşına kapılmış görünüyor. Bunun için seçimden sonra milletin yüzüne bile bakamayacağı işlere girişen Saygılı, son olarak bir salon toplantısında Cumhurbaşkanını destek için telefonda konuşturdu.

EDEPLE SİYASET YAP

CHP’ye oy verilmemesini isteyen Cumhurbaşkanının ifadeleri dikkat çekici bulunurken, Saygılı’nın seçimden sonra yüz yüze bakacağı insanlar için karalama kampanyası başlatması tepkiyle karşılandı. Konuyu sosyal medya ve yerel basından takip eden bir çok kişi, “Sayın Saygılı, bu şehrin insanlarını böyle karalayamazsınız. Seçimden sonra kazansan da kaybetsen de yüz yüze bakacağın insanlara böyle çirkin ithamlarda bulunamazsın. Sen algı ile seçim kazanmaya çalışıyorsun ancak seçimi bununla da kazanamayacaksın. Neden hizmetlerinden bahsetmiyorsun? Neden sorunlarımızı nasıl çözeceğini anlatmıyorsun? Çünkü çözecek fikrin de, aklın da, çaban da yok. Şehri on senede berbat ettin, algı ile siyaseti de berbat etme. Kazanacaksan da kaybedeceksen de edebinle siyaset yap” diyor.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x