Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

Kırıkkale’yi 5 yıl sonra görün

Vali Sezer “Ben 5 yıl içerisinde Kırıkkale gibi bir Kırıkkale’nin daha olacağını düşünüyorum. Büyük avantajlarımız var ve bunu kimse görmüyor” diye konuştu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazetemize iadeyi ziyarette bulunan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Vali Sezer “Ben 5 yıl içerisinde Kırıkkale gibi bir Kırıkkale’nin daha olacağını düşünüyorum. Büyük avantajlarımız var ve bunu kimse görmüyor” diye konuştu.

İADEYİ ZİYARETTE BULUNDU

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer gazetemize iadeyi ziyarette bulunarak Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, gazetemiz yönetim kurulu üyesi Adem Yılmaz, Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erkoç ve Haber Müdürümüz Mehmet Ali Soyel ile bir süre sohbet etti. Ziyarette Kırıkkale yerel basını hakkında değerlendirmelerde da bulunan Vali Sezer, yayın yapan gazeteleri beğendiğini ve çalışmalarında başarılar diledi. Kırıkkale’de yapılması gündemde olan çalışmalarla ilgili bilgiler de veren Vali Sezer, yeni Kültür Merkezi yapılması konusunda adımların atıldığını yatırım programına alındığına işaret etti. Şehrin içerisinden geçen Çoruh Özü deresinin ıslahı konusunda adımlar atıldığını belirten Vali Sezer, bu yıl içerisinde yatırım programına alınmasını beklediklerini söyledi. Vali sezer Silah Müzesinin merkeze taşınması noktasında da çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

KIRIKKALE’NİN ÇOK AVANTAJLARI VAR

Kırıkkale’nin çok büyük avantajları olduğunu ve bunların gündeme getirilmesi gerektiğini söyledi. Vali Sezer “Ben 5 yıl içerisinde Kırıkkale gibi bir Kırıkkale’nin daha olacağını düşünüyorum. Büyük avantajlarımız var ve bunu kimse görmüyor. MKE var, Silah İhtisas OSB miz var. Bunun yanında Ankara’nın yanı başındayız ve arka bahçesiyiz tarımla ilgili çalışmalar yapabiliriz. Arazisinin yüzde 50 si boş olan bir il olamaz. Üçüncüsü turizmle ilgili çalışma yapmalıyız. Celal Bayar Parkı gibi bir yerimiz var, Çeşnigir köprümüz var, Yeşil Vadi gibi bir yerimiz var. Bu avantajlarımızı ön plana çıkarmalıyız. İmkanlar dahilinde birşeyler yapalım. Ben Yeşil Vadiyi hayata geçireceğim. Kırıkkale’de bir şey yapmama sıkıntısı var. Biz bu sıkıntıları aşacağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.

SİLAH OSB KIRIKKALE İÇİN ŞANS

Silah İhtisas OSB’nin Kırıkkale’nin daha da gelişmesi açısından büyük öneme sahip olduğuna dikkat çeken Vali Sezer “Silah OSB’de yatırımların artması noktasında çalışmalarımız var. Silah OSB yatırımları harekete geçerse ben inanıyorum ki bunun gibi 2-3 OSB’yi daha doldururuz” diye konuştu. Silah OSB’de yatırımların daha da hareketlenmesi için MKE’nin ihale mevzuatında yaşanan sıkıntıların giderilmesi ve buradaki firmalara öncülük verilmesi durumunda firmaların yatırım için sıraya gireceğine vurgu yaptı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
5 Şubat 2019 19:53

Sayın Vali Bey; Dere Park ikinci iş önce Ankara Kırıkkale arasına bi Banliyö Treni yaptırsan, Osman Gaziden Yahsihana kadar eski samsun yolu guzergahinada tranvay yapsan, boş arazilerede Cankiridaki gibi bi lastik fabrikasi bi Aku fabrikasi benzeri fabrikalara versen kirikkale beşe gatlar beşe. Cankirida Yasayan kalmamisti adamlar fabrikalarin sayesinde nufusu 80 binden 300 bine dayandi Kirikkaleden otobuslerle adam gidiyor bi okadarda cankiriya yerlesenler. Ne diyelim Anksraya binlrrce kişi iş icin gidip geliyo.iş lazim genclerimize işi olmayan parası olmayanin ne cani et ister ne Celal bayarda piknik artik bizim buralsrin tabiri Zorlu bi iş icraat yapta Anana Babana Atana Dedene hergun dua edelim, seneler gecsede Allah Razi olsun bizleri minibus cilesinden Angaraya daha ucuza gidip gelmdye vesile olandan diyelim. Deriz insallah Sayin Valimişin gucun rastgitsin mevlam yardimcin olsun.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x