Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Kırıkkale’yi çok güzel hizmetler bekliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Milletvekili Adayları Ramazan Can, Bayram Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan, gazetemizi ziyaret ederek siyaset ve bürokrasi tecrübesinin yanında gençliğin verdiği dinamizmle Kırıkkale’ye çok güzel hizmetler vereceklerini söylediler.

TIRNAKLARIYLA KAZIYARAK GELDİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları Ramazan Can, Bayram Salim Bozdemir, Mustafa Arslan ve beraberlerindeki İl Başkanı Nuh Dağdelen, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve parti yöneticileri gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. Gazetemiz yöneticilerinden Harun Yüksel ile bir araya gelen adaylar karşılıklı bilgi alışverişinde bulundular. Mustafa Arslan hakkında övgüyle bahseden Milletvekili Adayı Ramazan Can, “Kırıkkale ölçeğinde 3 arkadaş olarak listeye girdik. Aday adayı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Mevcut vekillerimizin çok güzel çalışmaları vardı. Onlara da teşekkür ediyoruz. Listemizde genç bir kardeşimiz var.  Kırıkkale Barosu’nun başarılı avukatlarından, pırıl pırıl bir arkadaşımız. Teşkilatta da görev aldı. Bu camiayı tanıyan bir insan. Bu yörenin insanının acısını kederini bilen bir arkadaşımız. Dışarıdan paraşütle inen biri değil. Tırnaklarıyla kazıyarak gelen Anadolu çocuğu bir arkadaşımız.”

MECLİSTE VE ANKARA SİYASETİNDE BİR YER EDİNDİK

Salim Bozdemir’in Kırıkkale için iyi bir şans olduğunu ifade eden Can, “Bu sözler Bayram Salim kardeşimiz içinde geçerli. Onun da fazla özellikleri var. Kırıkkale Üniversitesi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, en son Savunma Bakanlığında görev yapmış deneyimleri. Kırıkkale’nin savunma sanayi şehri olması, özellikle yerli ve milli silah projelerinin parlaması. Bu manada bürokrasideki teknik deneyimlerini siyasetle de bütünleştirerek hizmete sunacak. Bu noktada da çok şanslıyız. İyi ki Bayram Salim ve Mustafa kardeşimiz listeye girdi. Bizimde siyasi tecrübelerim var. Bu benim beşinci dönemim. Mecliste ve Ankara siyasetinde bir yer edindik. Bizim bürokrasideki ilişkilerimiz de hep üst düzeydir. Bu Kırıkkale için artıdır. Biz tecrübe ve genç bir enerjiyle beraber Kırıkkale’ye hizmet edeceğimize inanıyoruz. Daha güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz.”dedi.

ÇOK GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ

Kırıkkale’ye çok güzel hizmetler vermek için aday olduğunu belirten Mustafa Arslan: “Kırıkkale’ye çok güzel bir listeyle geldik. Haberlerinizle bizlere destek verdiğiniz için teşekkür ederiz. Gazetelerimizi ziyaret ediyoruz ve çok güzel tepkiler var. Özellikle ben çok şanslı olduğumu hissediyorum. Bürokrat olarak Salim abimiz, siyasetçi olarak ise Ramazan abimizin tecrübeleri var. Teşkilatı bir mıknatıs gibi toparlayan çok iyi bir il başkanımız Nuh abimiz var.  Günlerdir sahadayız. Halkımızın çok güzel bir teveccühü var. İnşallah Kırıkkale’ye çok güzel hizmetler vereceğiz.”dedi.

BİZİM KIRIKKALE HAYALİMİZ VAR

AK Parti’nin her alanda bir sessiz devrim gerçekleştirdiğini belirten Bayram Salim Bozdemir: “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Her alanda bir sessiz devrim gerçekleştiriyoruz. Sanayide, enerjide, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda… Mutlaka kusur ve hatalarımız oluyor fakat iş yapan yerde kusur olur. Hiçbir şey yapmazsan hatada olmaz kusurda olmaz. Çalışan yerde mutlaka hata çıkar. Dolayısıyla böyle bir birikimle bir şeyler katmak istiyoruz. Bu meclisin bir özelliği var. Cumhuriyetin ikinci kurucu meclisi olacak. Fonksiyon ve güç olarak bu meclis Türkiye’nin ikinci en güçlü meclisi aslında. Bizim Kırıkkale hayalimiz var. Kırıkkale ile ilgili derdimiz var. Burası bizim memleketimiz, vatanımız. Birlik ve dirlik bizi Kırıkkale’ye çekti. Kırıkkale’ye hizmet etmeye talibiz.  Çok iyi bir listemiz var.” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
5 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Refik Tefik
Refik Tefik
29 Mayıs 2018 16:44

Evet Ramazan abimiz dememişmi Belediye EkmekFırınını faaliyete geçirecegim, belediye otobusu çıkartacagım Ankara Kırıkkale arası daha çok domuş hattı çıkartacagım. Yazık sen adaysın diye oy vermeyecegim vebali günahı sana. Burnumuzun ucunda Elmadag Hasanoglan Cankırı gunde belki yuzlerce kisi çalışmaya gidiyor hiç gören varmı sabahları yollarda 1700 lira için Ankaraya giden otostop çeken hemşerilerimizi güvenlikçilerimizi yazık bide çıkıp çok güzel şeyler yapacagım diyorya pes doğrusu. Fazla lafa gerek yok herşey ortada 25 Haziranda yine ezilen yine üzülen yine kaybeden sizmi olacaksınız Kırıkkalemi.

Rıza
Rıza
29 Mayıs 2018 16:25

Ramazan Can sırf sen adaysın diye akp’ye oy yok yeter artık ne yaptın bu zamana kadar Kırıkkale’ye birde çıkmış daha yapacak çok şeyimiz var diyor ayıptır ayıpp..

ilhan
ilhan
Reply to  Rıza
6 Haziran 2018 12:17

çok güzel söylemişin kardeşim ayıpın kralını yapıyor hemde seçim öncesi vaatler seçim sonrası kese doldurmanın peşinde bunlar,,,ben 2002 den beri akp..liyim ve akp..ye oy verdim ama yeter artık ya Ramazan can’ın babasının çiftliği değil orası gitsin artık mahmatlıda tarla eksin biçsin gerçi onuda başaramaz ya,,,üçüncü adayı tanıyormusun ,,araştırmadan atamışlar işte onuda ailevi durumlarını bi araştırsınlarda atasınlar,,bu sefer kırıkkaleden milletvekili yok akp,,ye bakalım Recep Tayyip Erdoğan bu sefer kimin kafasını koparacak o zaman kırıkkaleden milletvekili gitmezse,,,

Alpaslan
Alpaslan
29 Mayıs 2018 14:26

Bende sormak isterim ramazan beye 5. Dönem adayim diyor önceki dönem lerden yaptıklarını bir kaçını anlatirmi bize ne yaptı biz gormedikte.simdi ne yapacak.en gülünç olanida bir otogar kavşak projesi bile son bulmadı 4 senede

tarafsız
tarafsız
29 Mayıs 2018 04:26

Boş laf 16 yıldır milletvekilisin sayın can ne yaptın kaleye anca göç veriyor kkalemiz sanayi yok üniversitenin şehre katkısı yok merkez nüfusu azalmış bumudur sizin siyaset anlayışınız..

Başa dön tuşu
5
0
Would love your thoughts, please comment.x