Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

‘Kız çocukları okula devam etmeli’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Kolat’ın eşi İlksen Kolat, Aile ve Sosyal Bakanlığı tarafından yürütülen “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında Sulakyurt ilçesini ziyaret etti.
YARDIMLAR DAĞITILDI
İlçe Kaymakamı Harun Kazez, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcısı Selbihan Eren, İl Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın’ın eşi Türkan Aydın ve Sevgi Anneleri Dernek Başkanı Mediha Kuşdemir de ziyarette İlksen Kolat’a eşlik ettiler.  İmamoğluçeşmesi köyünde ilkokulu ziyaret eden İlksen Kolat öğrencilerle sohbet ederek okul sonrası hedefleri hakkında bilgi aldı ve ihtiyaç sahibi öğrenciler ile fakir ve bakıma muhtaç ailelere yardım dağıtımında bulundu. Sevgi Anneleri Derneği tarafından temin edilen çeşitli giysi, oyuncak ve diğer yardımlar ailelere verildi.
İHTİYAÇ SAHİPLERİ TESPİT EDİLDİ
İlksen Kolat ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Daha önce bu köyümüze bir vesile ile gelerek burada bazı aileleri ziyaret etmiştik. Ziyaretimizde ihtiyaç sahibi ailelerin tespiti sonrasında Sevgi Anneleri Derneği bizlere katkıda bulundu. Hem bu yardımları yerine ulaştıralım, hem de ailelerimizin son durumları ne aşamada onları görmek istedik. Okullarımızı da ziyaret ettik.
‘YARDIMLARIN YERİNE ULAŞMASI MUTLULUK VERİCİ7
Burada amacımız kız çocuklarımızın okula devam etmelerini istiyoruz. Burada bunları da ailelere anlatmış olduk. Toplumun kalkınmasında annelerin öneminin büyük olduğunu bildiğimiz için bu konularda ailelerimize çeşitli bilgiler aktararak daha bilinçli olmalarını istedik. Devletimiz ihtiyaç sahibi olan her vatandaşına ulaşarak yardım elini uzatmakta. Bu, sosyal devlet olmanın gereği. Yapılan yardımların yerine ulaşması ise hepimizi çok mutlu ediyor” dedi.
 

Başa dön tuşu