Gündem

Kızılay Anaokulu Kırıkkale’de Açılıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Kızılay’ı tarafından Kırıkkale’ye yapılan ‘Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anaokulu’nun resmi açılışı bugün yapılıyor.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Türk Kızılay’ın Karşıyaka Mahallesinde yaptırdığı Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anaokulu’nun açılışı bugün yapılacak. Saat 14:00 da yapılması beklenen resmi açılışa Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Son Başbakanı ve 28. TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz’ın katılması bekleniyor.

Türk Kızılay Kırıkkale İl Başkanı Mustafa İşler yapılacak açılışla ilgili bilgiler vererek,

“Türk Kızılay’ın ‘ 81 İl 81 Anaokulu Projesi ‘ kapsamında İlimize yaptırılan Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anaokulu’nun açılışını yapıyoruz. Açılış için Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı ve 28. TBMM Başkanımız Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Yusuf  Tekin ve Türk Kızılay Genel Başkanımız Fatma Meriç Yılmaz 12 Ekim Perşembe günü saat 14.00 da ilimize gelecek.

Türk Kızılay’ın  “ 81 İl 81 Anaokulu Projesi “ kapsamında Kırıkkale’mize kazandırdığı Anaokulumuz dört derslikli, eğitim materyalleri ve oyun grupları açısında zengin içeriklere sahip. Anaokulumuzun iki eğitimli sistemde 120 öğrenci, tek eğitimli sistemde 60 öğrenci kapasitesine sahiptir. Okulumuzda 4 öğretmenimiz eğitim vermektedir. Sınıflarımızda akıllı tahta ile eğitim verilmektedir.

Ayrıca okulumuzun bahçesinde çocuklarımız için oyun alanları bulunmaktadır. Her şey çocuklarımızın eğitimi için. Türk Kızılay’ın açmış olduğu Hacı Hacer Mıstaçoğlu Kızılay Anaokulu ile çocuklarımızın geleceğe daha emin adımlar atmasını sağlıyoruz. Bir çocuğun hayatı eğitimle değişir, çocuklar okur dünya değişir” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu